Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
Jogos, én a C-ből (és hasonló nyelvekből) indultam ki, de most utánanéztem, és VBA-ban úgy van, ahogy írod. Akkor viszont a problémája is más lesz. Írta is, hogy kis értékekkel működik, és csak akkor van gond, ha milliárdos értékekkel számol.
@Lokids: tudnál írni egy konkrét példát, amikor hibát kapsz?
-
kr:sz
tag
Először is köszi a részletes véleményt!

Az AI fejlődése is gondolom rohamosan felfog pörögni. Régebben olvastam, hogy a microsoft is valamelyik amcsi egyetemmel karöltve fejlesztett olyan programot, aminek kb csak megmondtad, hogy milyen output programot akarsz látni, ez meg szépen összelegozta különböző kódsorokkal. Sokkal gyorsabban és kevesebb hibával mint egy programozó. (szakmailag erre egyáltalán nincs rálátásom, gondolom nem valami komplex programot írattnak még egyelőre vele, tehát finom hangolásra továbbra is kell az ember a képbe)
Sajnos ahova szívesen mennék, nem konyítom a nyelvet (francia, esetleg norvég), de valahogy úgy érzem, hogy a jelenlegi munkakörömből ki kell lépnem, mert nem élvezem. Én pedig keresem azt munkát/hivatást, mint amit te is írtál, hogy egy éjszakán át ne aludjak, mert megakarom oldani az előttem álló porblémát, amit nem is éreznék jelen esetben problémának, hanem inkább kihívásnak. A programozás nagyon csábítónak tűnik, csak nehéz eldönteni, hogy teljesen hülye lennék hozzá, vagy lenne hozzá affinitásom. Itt jött képbe swift, mert az applenek tök sok oktató anyaga van hozzá ingyé a store-ban.
@martonx: köszi neked is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest