Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Nem mondom , mert nem az.
Csak nem értem, hogy mi olyan nehéz azon megérteni, hogy vannak olyan emberek akik nem úgy születtek, hogy értenek a programozáshoz, de szeretnék elkezdeni valahol.
DE az olyan helyeken ahol programozásról van szó, mindenhol csak falakba ütközik, mert valami rejtélyes okból, mindenki lebeszéli róla az embert, hogy ez így nem fog menni, vagy kiröhögik és/ vagy hülyének nézik.Fordított helyzetben Ti mit tennétek ha valamit meg akartok tanulni, de aki tudja nem segít a könyvekkel meg nem tudtok elindulni?
DE érdekes, hogy a napokban szintén jött valaki aki ugyan így el akart kezdeni, de nem volt konkrét célja mégis többen készségesen segítettetek. Nem irtatok gúnyosan , hogy mit akar.
Nekem van egy konkrét célom konkrét nyelvvel, mégse találok kiindulási alapot hozzá.Igen, lehet, hogy én úgy kérdeztem, hogy azt hittétek poénkodok, de csak azért mert tényleg azt sem tudom, hogy az adott problémát, hogyan kérdezzem, vagy keressek rá megoldást.
Ha csak annyi lenne, hogy a googléba beírom amit keresek és copy /paste beillesztem azt már megtettem volna, de ez nem így van, akkor mindenki tudna programozniNem azt kérem senkitől sem , hogy tartson magán órát, mert sem más idejét nem akarom rabolni és nekem sem mindig van annyi időm amennyire szeretném, de amikor van akkor szeretnék egyedül is haladni vele.Ehhez valami kiindulási alap kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen program, ami...?
- Steam topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest