Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
beleszólok
üzenetére
ha már próblgatunk, akkor ezt próbáld még ki C#-al, a komplett using-os rész helyett:
foreach (var line in File.ReadLines("kern.log"))
{
n++;
}Így legalább már pont olyan szép, mint python-nal

És amikor ezzel megvagy, akkor javaslom még a foreach helyett a parallel.foreach-et kipróbálni. Erre gondoltam eredetileg, amikor mondtam, hogy C#-al nagyon egyszerű több processzor magot kihasználni.
Én anno C#-al (mondjuk nem mono-val, hanem rendes C#-al windows-on) 40Gb-os XML-eket parsoltam, és dolgoztam fel, töltöttem db-be pár órás futásidővel (igaziból a db-be töltés volt a szűk keresztmetszet, pontosabban a db mögötti storage, mivel a DB szerver 96 magos, alig terhelt gép volt).
-
törölt tag
válasz
beleszólok
üzenetére
és ha a while ciklusban nem adnál értéket egy stringnek?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest