- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
OFF En a face hackercup idejen full algoritmikus feladatokat is java-ban csinaltam - egyszeruen mert az volt a mindennapi melo miatt a kezemben, kialakitva a kornyezet, meg ehhez voltak copypaste szinten behuzhato megoldasaim (es mert nem keszultem elore, utolso pillanatban derult ki hogy van). Nem akartam idohianyban kodolva me'g azzal is kuzdeni, hogy nem gepirasi sebessegen mulik az elkeszules, hanem pluszban totozas az altalam utoljara majd egy evtizede hasznalt szintaktikarol.
Termeszetesen a feladatok egy reszehez jo volt, amikor nem kellett osszetettebb, de itt persze nem is objektumos adatszerkezetet krealni. De mar egy mittudomen olyan struktura kellett, hogy egeszek egy halmazara kell nekem integerekbol allo listat letrehozni-kezelni, plane ha mondjuk ezen kapcsolatokhoz sulyt rendelni pluszban, akkor irigyeltem azert a pythonosokat... (kodmennyisegre, kezelesre).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vicces képek
- Milyen egeret válasszak?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest