Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
válasz
bambano
üzenetére
Értem, és esetleg, ha nem is egyetemre járna az ember, akkor hol tudná olyan szinten megtanulni a programozást, ahonnan már magától tudna tovább fejlődni? Tehát va e esetleg valami érdemleges OKJ képzés? Én tényleg csak normálisan szeretnék programozást megtanulni, de mindenféleképpen oktatói közvetítéssel, akire lehet számítani ha felmerül valami probléma, kérdés, aki feladatokkal lát el, azt kiértékeli, elmondja mit kell máshogy csinálni... Oké itthon is el lehet kezdeni a dolgokat autodidakta módon, de annak hátránya, hogy nem tudom mikor hibázok, nem tudom mit lehetne mondjuk egyszerűbben csinálni, nem tudom milyen lépcsőfokokat vegyek, hogy az ismeretem a legszéleskörübb legyen... Más dolog egy olyan ember feladatait végrehajtani, akire felnéz az ember, minthogy magamnak kitaláljak dolgokat, amit le se tudok ellenőrizni...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Last Epoch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- ASUS routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen házat vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple MacBook
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 450 G4,15.6",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest