Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
Szerintem nem is a bonyolult infrastruktúra igény miatt van kevés hoszting, hanem nincs rá piaci igény. A Java-t többnyire az Enterprise réteg használta, és sokáig nagyon jól elvoltak a hatalmas cégek a saját infrastruktúrájukkal, amibe a Java alkalmazásukat deployolták.
Kevésbé volt népszerű az egyszeri kóder számára a Java. PHP-val, Pythonnal ellentétben. Gondolom legfőképpen azért, mert gyorsabb nekikezdeni egy PHP-t megtanulni, mint Javát. Tudom, mert én is PHP-val kezdtem, és ha visszagondolok, sokáig azt sem értettem, hogy mire való a WAR, amikor elkezdtem Javával foglalkozni.
Rákerestem a Java hostingra, és ezt találtam http://programmers.stackexchange.com/a/185518
De ez nem annak köszönhető, hogy több "egyszeri kóder" kezdte el használni a Javát, hanem annak, hogy az infrastruktúra outsource-olás tendenciává vált, ahol azok a cégek is vevők lehetnek egy Java PaaS-ra, akik eddig teljesen boldogak voltak a saját rendszerükkel.
Egyébként abban lehet valami, hogy sok memóriát zabál, de nekem is a konténer minimum heap size 512mbyte-nak van beállítva alapból, még nem próbáltam ki, hogy az alkalmazás, amin éppen dolgozom mekkora memórián fut el kényelmesen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- További aktív témák...
- GAMER PC: RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5 /// RX 6900 XT /// 2x512GB SSD
- Legion 5 15IRX10 15.1" QHD+ OLED i7-13650HX RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Precision 7560 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF RX 9070XT - O16G - GAMING - Teljesen Újszerű - Papíros Garancia!
- GAMER PC: RYZEN 7 9850X3D /// 32 GB DDR5 /// RTX 5080 16GB /// 512GB + 1TB SSD
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest