- Yettel topik
- iPhone topik
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
Szerintem nem is a bonyolult infrastruktúra igény miatt van kevés hoszting, hanem nincs rá piaci igény. A Java-t többnyire az Enterprise réteg használta, és sokáig nagyon jól elvoltak a hatalmas cégek a saját infrastruktúrájukkal, amibe a Java alkalmazásukat deployolták.
Kevésbé volt népszerű az egyszeri kóder számára a Java. PHP-val, Pythonnal ellentétben. Gondolom legfőképpen azért, mert gyorsabb nekikezdeni egy PHP-t megtanulni, mint Javát. Tudom, mert én is PHP-val kezdtem, és ha visszagondolok, sokáig azt sem értettem, hogy mire való a WAR, amikor elkezdtem Javával foglalkozni.
Rákerestem a Java hostingra, és ezt találtam http://programmers.stackexchange.com/a/185518
De ez nem annak köszönhető, hogy több "egyszeri kóder" kezdte el használni a Javát, hanem annak, hogy az infrastruktúra outsource-olás tendenciává vált, ahol azok a cégek is vevők lehetnek egy Java PaaS-ra, akik eddig teljesen boldogak voltak a saját rendszerükkel.
Egyébként abban lehet valami, hogy sok memóriát zabál, de nekem is a konténer minimum heap size 512mbyte-nak van beállítva alapból, még nem próbáltam ki, hogy az alkalmazás, amin éppen dolgozom mekkora memórián fut el kényelmesen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nagyon szép állapot!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 16GB 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Szép állapot!! Dell Latitude 5490 i3-7100U 8GB 512GB SSD
- Nagyon szép!! Dell Latitude 5490 i5-8350U 16GB 512GB SSD
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest