Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Félreértettél. Én nem tisztán a futásidőkről beszélek. A komplett hardver kihasználásról. Egyszerűen a .Net nem annyira erőforrás pazarló, és itt nem is feltétlenül a processzor időt, hanem leginkább a memória használatot, aszinkron futási mód fejlettségét értem alatta.
Vajon miért van nagyon kevés java-s publikus hoszting? Mert míg egy néhány GB ram-os gépen több tucat asp.net-es alkalmazást futtathatsz, addig örülsz ha ugyanazon a vason elfut néhány jvm, és akkor még nem beszéltünk arról, hogy azok külön konténerekben vannak-e, meg összeakadnak-e, meg milyen időközönként fogy el a memória.
Távol álljon tőlem bármiféle java - .net flame, valaki kérdezett, én csak leírtam az eddigi tapasztalataimat. Nem volt célom senki lelkébe gázolni. -
modder
aktív tag
válasz
bambano
üzenetére
Bevallom, hogy elfogult vagyok a Java irányába, de nem a performancia tekintetében. Mindkét nyelv ugyanazon a módszeren alapul: virtuális gép, JIT. Mindkét platformon rohadt okos emberek dolgoznak, hogy jobbá tegyék, így szerintem sebesség tekintetében nem lesz nagy különbség, aminek örülök is, hogy tudtál igazolni.
De hogy még árnyaltabb legyen a helyzet a két nyelv közötti sebesség tekintetében, azt írja a péper, hogy Java 2 SE 1.3-mal mértek, ami 13 éves. A 13 év alatt mind a Java, mind a .NET hatalmas fejlesztéseken ment keresztül, úgyhogy nem lennék meglepve, ha a 16%-os különbség 0 közelébe konvergálna. Jó lenne ezeket a teszteket ma is lefuttatni.The Java HotSpot Virtual Machine is Sun Microsystems' virtual
machine for the Java 2 Platform Standard Edition since version
1.3. Java HotSpot VM consists of two basic components: the
runtime and the compiler.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Linux kezdőknek
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest