- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Lehet, hogy igazad van. De akkor ezt kell mondani(írni). De itt olyanokat írtak, hogy:
"Remélem magadtól is rajossz, hogy van olyan korrekt működés, ami ilyen kimenetelhez vezet."
"Kurvára nem az ő hibája, előrendelésről hallottál már?"...
"Biztos egy bunkerben élsz."
"Nem akar ez megérteni semmit, trollkodni jött."Szóval engem fikáztak ahelyett, hogy azt mondták(írták) volna, amit te.
Sztem. az, ha egy "webprogramozó" rendszer szinten lehetetlenné teszi azt, hogy a user-nek lehetősége legyen közölni a leendő vásárlóval azt, hogy az áru raktáron van-e, vagy várhatóan x-y nap/hét múlva érkezik, vagy hogy nem rendelhető, ez egyértelműen a webprogramozó hibája. Az, ha az admin rosszul/tévesen adja meg az adatokat, vagy egyéb dolog miatt jelennek meg tévesen az adatok, az természetesen nem a programozó hibája. Bár hozzá kell tennem, hogy amit én a programozó hibájának mondok, az (sajnos) nem szabály/törvény sértő. De erre nem annak kellene a válasznak lenni, hogy engem fikáznak, hanem annak, hogy be kellene ismerniük azt a folyamatot, amit te írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest