Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
disy68
üzenetére
Olyan sokat nem szoktam Javascripttel foglalkozni, de néha nagyon hasznos tud lenni.
Nem is tudtam, hogy ez ennyire okos hogy még gombot is betudok illeszteni. Így sokkal könnyebb lesz.
Viszont van egy kis probléma amit most fedeztem fel. A weboldal minden alkalommal egy tokent generál ami beilleszt az URL-be. Ugye a tempermonkey az URLt figyeli és ha megegyezik akkor futtatja a scriptet. Ez az URL a script szerkesztésénél változtatható.
A problémám az, hogy minden alkalommal mikor meglátogatom az oldalt egy új tokent kap, így a weboldal neve mindig más lesz. Megtaláltam a megoldást amivel letudom kérdezni a jelenleg kiosztott token nevét, de sajnos nem tudom, hogy ez a scripten belüli URL-hez illeszthető-e. Tehát hogy lehet-e dinamikus. Ez a token mindig az URL végére kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gigabyte alaplap topik
- Íme az új Android Auto!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest