Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Silεncε
üzenetére
Oszinten szolva engem leginkabb a react iranti hatalmas rajongas lep meg. Azon kivul, hogy vegre van egy framework, ami megoldja, hogy a legerosebb szamitogep max ~45fps-el rendereljen egy darab kozepes meretu kepet ha gorgetsz, de inkabb total kiszamithatatlanul ugral 2 es 50fps kozott, meg nem sikerult rajonnom, hogy mi annyira jo benne, hogy mindent le kelljen cserelni ra.
A react native meg aztan plane. Ott mar akar 60fps is lehet ugyanaz, ami elotte 240+ volt korlatozas nelkul, yeah.Az egyetlen tippem, hogy a frontendes divatdiktatorok mindegyike alaszkaban meg sziberiaban lakik futes nelkuli hazban, ugyhogy muszaj tehelni a vasat, kulonben megfagy a csalad.
Ebben a kornyezetben amugy minden tiszteletem azoknak a frontendes senioroknak, akik kepesek ellenallni a fosodornak, es nem HDD (hype driven development) modszer szerint dolgozni, hanem a feladathoz valasztjak az eszkozt, mert a tapasztalatom az, hogy ez az esetek 99%-ban konkretan forditva van.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lézervágás és gravírozás (rétegelt lemez és kraftkarton)
- Xiaomi Pad 5 6/128 GB
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- MSI GF66 gamer laptop - i7-11800H, RTX 3070, 32GB RAM, 1TB SSD, Win11
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Pont most szedtem elő egy 2017 végén csinált projektet, amit persze rögtön migrálhattam is, onnan tudom.)