- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
bambano #12039 üzenetére
Hát amikor egy kezdő zongorista elkezd Beethoven-t játszani, az is elég szarul hangzik, valljuk be. Üssem meg érte ?
A felvilágosítást viszont köszi.
De hogy ne rúgjak abba, aki "etet", az üzeneted 99%-a konstruktív volt számomra és tényleg köszönöm.
Igazából azért toltam be ide a témát és flame ON, mert így - egyelőre - kívülállóként az összes adatbázissal dolgozó ismerősömnek van valamilyen véleménye e kettőről (is) és elég szerteágazók. Próbálok valami kapaszkodót találni, mert a prog ha elkezdem, elég jól megy hálistennek, viszont a flexibilitás hiányzik belőlem: gyűlölöm, ha valami percenként változik, már nem úgy van, mint korábban, satöbbi. Ez most persze így nagyon kommerszül hangzik, hiszen IT-ban mozgunk mindannyian itt, ami elég gyorsan és hektikusan változik, de azért szeretem, ha van egy rendszerben, nyelvben némi következetesség, nem pedig ma jobbról fúj, holnap balról fúj a szél. Tehát én spec. a konzervatívabb, időtállóbb megoldásokat szeretem. Szóval tankok előnyben vs. kétévente facelift-elt Audik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új Gamer PC i5-12, 13, 14400F/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb DDR4/600-850W 2-4Év Gar
- Laptopok javítása,telepítése,bővítése,gyorsítása,teljes körű szervizelése
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 870 EVO 1TB szinte újak! LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest