- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
bocs, ha nagyon offtopic vagyok, de a következő problémával fordulnék a nagyérdeműhöz (amit mintha kérdeztem volna másik topicban, de megfelelő eredmény nélkül):
szóval van az ÓcskaSóher kft, ahol egy windows xp-re dugott usb-s telefon adapter és az xp-n futó egyszerű program rögzíti a bejövő és a kimenő hívásokat, mint kezdőpont. és van a végpont, ami egy linuxon futó adatbázis, amiben tárolni szeretném a hívás felvételét. optimális esetben realtime (tehát a hívás befejezése után pár másodperccel érjen be az adatbázisba a felvétel). közben tűzfalak, hálózat, nagy távolság. xp-n programozni nem tudok, sem nem értek hozzá, sem cucc nincs hozzá.az alapkérdés, hogy ti hogy csinálnátok?
(ócskasóher kft, mert xp-ből is emlékeim szerint home-ot "raktak fel", másrészt erre van rendes tiszta megoldás, csak ahhoz hardvert kellene venni kb. 40 rugó értékben).nem tudom, az a jobb, ha elmondom, meddig jutottam, vagy az, hogy szárnyal a fantáziátok és nem terellek tévútra?
kösz előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Napelem
- Mini-ITX
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- PlayStation 5
- NBA és kosárlabda topic
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest