Hirdetés
- iPhone topik
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Helotok.
Pozsonyba,ipari informatikara járok. Itt tanultunk C/Unix,Java-t. Kozep iskolában Delphi,Pascalt.
Egyikben sem vagyok profi...
A jovore nezve (januartol mar mellek allasba szeretnek allni valahol..) Milyen perogramozasi nyelvet ajanlotok amivel el is lehet majd helyezkedni és othon konyvekbol,turtorialokbol ellelehet valamennyire mélyedni.
Egyetem azt vartam azert jobban fogjak tanitani a programozást, ha nem olvastam utana akkor nem tudtam volna megoldani a beadvanyokat. Szoval azzal hogy iskolaban tanulni,az nelkul nem lehet errol van egy velemenyem.En most HTLM/CSS rol ovlasok. Gondotlam hogy webbel foglalkozni a jovoben....ennek mennyire van jovoje (ha kesobb meg JavaScriptet es PHP.t is hozza tanulnék) Erdekelne is ez,mivel ebben azért desing,Photoshop dolgokat is lehet csinalni. Valamiért akit ismerek,aki elvegezte ezt a sulit ahol most vagyok ha jol vettem eszre,latom akkor mind webbel foglalkozik...ezert is gondoltam erre,hogy biztos van valami oka ??!?

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone topik
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- SkyShowtime
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest