-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
válasz
martonx #7659 üzenetére
Scooby dou: Kivéve, ha kiderül, hogy valami "legendary" nagy koponya vagy, mert akkor csinálhatsz egy játékot például, amivel híressé válasz
Amúgy, ha komolyan akarsz vele foglalkozni, csak akkor ne menj egyetemre, ha nagyon nem tudsz 3,5-4 évet rászánni pl. semmi támogatást nem kapsz otthonról, nem jutnál be államilag támogatottra (mérnök infora, mikor én kezdtem, elég alacsonyak voltak a ponthatárok), pénzt kell keresned, hogy eltartsd a családod.
Megjegyzem, ha nem vesznek fel államilag támogatottra, akkor még mindig ott van a diákhitel 2, ami nem az ördögtől való, és ez legalább olyan szakma, amivel ki is tudod termelni a törlesztőt (mérlegelni kell, hogy -2M forinttal kezded az életed, de olyan munkád lesz életed végéig, amivel többszörösét visszakeresed). ha felvesznek, akkor pedig diákhitel 1-ből szűkösen, de eltarthatod magad. Csak ehhez az kell, hogy tényleg komolyan veszed, és megcsinálod rendes képzési idő alatt, mert ha félúton elbuksz, akkor nyakadban a törlesztő és még munkát sem fogsz kapni.
Ha tényleg nem akarsz menni, akkor egy papírt pl. helyettesíthet, hogy amikor eljutottál a megfelelő szintre, open source projektekbe segítesz be. Ez ingyen munka, de ha szerzel 1-2-3 komolyabb, sokak által használt projektet, amibe tehetsz be kódot rendszeresen mondjuk egy évig, akkor az már jó reputáció. Egyébként én azt javasolnám, hogy menj legalább levelezőre. Ezt a képzést pedig csak egyetemen: Óbudai Egyetem, ELTE vagy BME, esetleg Szegedi?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 17 - alap
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Túra és kirándulás topic
- Házimozi belépő szinten
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Gyúrósok ide!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ghost Of Yōtei
- További aktív témák...
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest