Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Netfone
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok Istenek!
A következő "problémám" lenne:
Olyan bootolható USB kulcsot kellene csinálnom, ami indításkor lehetőséget adna arra, hogy a pendrivera előzőleg felmásolt Win7 és Win8 telepítőkészletből egy installálást indítson. Rövidebben: USB bebootol. Mit szeretnél telepíteni:
1. Win7
2. Win8Elméletben tudom már a megoldást, de technikailag nem tudnám megoldani, mert nem vagyok a programozás tetőfokán. Diskparttal megcsinálnám a kulcsot és elindulna vele egy WinPE. Utána egy választófelületet kellene elővarázsolni amik indítanák a kiválasztott telepítőkészletet. Hogyan lehet ezt összehozni? Tud erre valaki megoldást vagy találkozott már ilyennel? Egy link is jó lenne ahol részletes leírást adnak.
Valami olyan kellene, amit egységsugarú user is el tud végezni...
Még a Hiren"s boot CD-ről hallottam. Az állítólag tud olyat, hogy adott ISO-ról bebootol.
Ha rossz helyen járok akkor bocs az OFF-ért.
Minden érdemi segítsgért előre is hálás köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest