Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
C programot kell készítenem. A feladat a következő. Text fájlban vannak kérédsek, és lehetséges válaszok. A program véletlenszerűen felteszi a kérdéseket, kiírja a lehetséges válaszokat, majd bekéri a választ, a végén pedig értékel.
Szóval én úgy gondoltam, hogy készítek egy recordot, struktúrát, és ilyen formában fogom beírni a fájlba a kérdést a lehetséges válaszokat. Kérdésem az lenne, hogyha fájlba kiírom az adatokat, akkor onnan lehet-e kiolvasni úgy, mint pascalban, tehát pl a seek 5-nek megfelelő paranccsal a fájlban a megfelelő számú kérdésre ugrok, amit ugye előtte egy random algoritmussal kiszámoltam. Lehtséges ez? Válaszotkat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BMW topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple MacBook
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs