- Magisk
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo666
tag
sziasztok,
eloszor is tok lama vagyok meg a programozasban,de megkene csinaljak egy projektet valahogy...webes dokumentum menedzsment---<ezt kene...a gwt-t ajanlottak,de elakadtam az uj aplikacio inditasanal...ant devmode...azt irja,hogy nem ismeri az ant parancsot :S mit kene csinaljak?feltettem a jdk-t es a jre-t is...vagy bekell implementalni a netbeansbe a gwt-t
vagy miben lenne a legkonnyebb megcsinalni ezt a projektet es hogy kene nekikezdjek ? gwt-vel kene csinalni grafikus feluletet kulon dokumentumok feltoltesere es megosztasara valahogy es egy szervert php-ban
jah es az apacs ant,jdk es gwt SDK-n kivul meg vmit kell feltenni,vagy miert nem uzemel be nekem vajon?kell a gwt designer,az eclipse es a speddtracer is vagy inkabb csak sima netbeans weapplicationt csinaljak?
kossz
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Synology NAS
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magisk
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest