Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashrider86
tag
Sziasztok,ide is leírom...háthaaa.... Szóval kihívtam egy szerelőt,a céghez és 2 perc után ment is haza...Elmeséltem neki,hogy mit kéne megcsinálni,és mondta,hogy ilyen embert nem fogok találni
A szitu:
Nálunk a cégnél lett írva egy progi. Aminek a neve Loginvoice DE
Amit én leveszek ebből,hogy bent van az irodába 2 server. Amiken gondolom a sql megy. Kint az eladótérbe van 3 gép amiből 2 megy. 1 Pedig nem,mert újra raktam,de nem megy rajta a progi. Valami olyan hibát ír ki,hogy nem bír az adatbázishoz kapcsolódni.Ez lenne az első feladat beállítani. A második feladat,hogy amikor végzünk egy számlával,akkor iszonyat lassan tölti fel a szerverbe. Meg egy ilyen szép zöld csík közbe egy Sql homokóra mozog,és tölt. Szóval gyorsítani kéne rajta. A szerelő azt mondta,hogy a hálózat gyors,valami a szerverrel van.A harmadik megoldandó gond a legfontosabb,még pedig az,hogy egyszerre bírjunk számlát menteni. Mert ha mondjuk az első gépen befejezi a számlát,akkor én nem bírok addig menteni amíg ő be nem fejezi a mentést. Szóval a kérdés,hogy ezeket valaki megbírná csinálni? Állítólag ez program specifikus,és azt mondta a szerelő,hogy ezt csak az tudja akik megírták. De nekik már 2 hete könyörgők,szóval hagyjuk,inkább fizetek de legyen jó ! Meg valami olyat magyaráz,ohgy jogtiszta...
Mellékelem a hiba üziket.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Alkatrész felvásárlás (VGA, CPU, félkonfig, konzol, notebook, komplett gép)
- Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular), 45mm, prémium rozsdamentes acél, zafírkristály
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Aspire A515-58M 15.6" FHD matt i7-13620H 32GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- Sony WH-1000XM3
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest