Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashrider86
tag
Sziasztok,ide is leírom...háthaaa.... Szóval kihívtam egy szerelőt,a céghez és 2 perc után ment is haza...Elmeséltem neki,hogy mit kéne megcsinálni,és mondta,hogy ilyen embert nem fogok találni
A szitu:Nálunk a cégnél lett írva egy progi. Aminek a neve Loginvoice DE
Amit én leveszek ebből,hogy bent van az irodába 2 server. Amiken gondolom a sql megy. Kint az eladótérbe van 3 gép amiből 2 megy. 1 Pedig nem,mert újra raktam,de nem megy rajta a progi. Valami olyan hibát ír ki,hogy nem bír az adatbázishoz kapcsolódni.Ez lenne az első feladat beállítani. A második feladat,hogy amikor végzünk egy számlával,akkor iszonyat lassan tölti fel a szerverbe. Meg egy ilyen szép zöld csík közbe egy Sql homokóra mozog,és tölt. Szóval gyorsítani kéne rajta. A szerelő azt mondta,hogy a hálózat gyors,valami a szerverrel van.A harmadik megoldandó gond a legfontosabb,még pedig az,hogy egyszerre bírjunk számlát menteni. Mert ha mondjuk az első gépen befejezi a számlát,akkor én nem bírok addig menteni amíg ő be nem fejezi a mentést. Szóval a kérdés,hogy ezeket valaki megbírná csinálni? Állítólag ez program specifikus,és azt mondta a szerelő,hogy ezt csak az tudja akik megírták. De nekik már 2 hete könyörgők,szóval hagyjuk,inkább fizetek de legyen jó ! Meg valami olyat magyaráz,ohgy jogtiszta...
Mellékelem a hiba üziket.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- SAPPHIRE Radeon RX 6800 16GB GDDR6 használt
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A szitu: