- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Mint régebben írtam, hogy megkérdezem(még akkor is ha esetleg nem kapok rá érdemi választ) a problémám.
Az asm témakörben már be linkeltem ezt. Nos, ezzel az volt a bajom, hogy fordítja le az IDE. Ha a parancssort nézem a tulajdonságok között, akkor az ml64.exe parancssora jónak tűnt. A file fordításánál kiírja, hogy az assembly fordítása elkezdődött. Hiba nélkül visszatér, de a .obj file nem jelenik meg sehol sem. Tehát gyakorlatilag helytelenül működik, amikor vagy meg kellene csinálnia a fordítást, vagy hibaüzenetet kellene adnia. Viszont ugye (mivel hibát nem ad) megy tovább a fordítás. Itt viszont egy későbbi fordítási egység hiányolja ezt a .obj file-t. Megpróbáltam IDE nélkül, csak sima parancssorba beütni a parancsot, de akkor is ugyanez volt. Hibát ott sem írt. Csak épp nem hajtotta végre a parancsot. Hosszabb keresgélés után megtaláltam ezt az oldalt. Mondom megpróbálom módosítani a .asm file-t olyan formulával, amit ezen az oldalon használnak. Tehát a.codehelyett úgy kezdtem, hogy_CODE SEGMENT. A végére pedig a_CODE ENDSszöveget. Le fordítottam a parancssorban, és működött. Létrehozta a .obj file-t. Ezután megpróbáltam az IDE-vel. Ez viszont továbbra sem fordítja le. Most jelenleg úgy oldottam meg, hogy Az IDE-ben futtatom a Clean parancsot. Ezután a parancssorban lefuttatom ennek a file-nak a fordítását. Majd a többit az IDE-vel fordítom, De csak Build paranccsal, nem a Rebuild-el. Ez ugyan az én "zsenialitásomnak " köszönhetően működik, de azért mégsem ez a normális fordítás.
De a neten kutatva találtam ezt az oldalt. Tehát a problémám nem egyedi. Valakinek lenne 5lete, hogy merrefelé kellene a hibát keresnem? A telepítésnél szúrhattam el vmit.? Vagy ez egyszerűen csak egy "bug" A VS-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest