Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Ezekiell
üzenetére
en pont serverlessel irok fórumot
szerintem perfekt match, eleg basic rest endpointok csak mindegyik 1-1 lambda, jo kis dynamodbvel backelve, statik frontendel, egesz verhetetlen stack, 0hoz konvergalo added complexitivel (sokak hitevel ellentetben..) es legalabb nyugodtan fogok aludni este hogy nem fog lehalni, sem 10 sem 20k userrel, nem mintha hasznalna 5nel tobb ember ever, de nem is ez volt a cel. egyetemre keszult ontevekeny korbe mutgatni az ujoncoknak, aztan mar fel eve elkattingatom, en is sokat tanultam belole.de amugymeg aki keruli a szerverlest es nem akar 15 sor yamlt irni hogy a fajlaid kulon lambdaba menjenek fel deploynal, meg annak is melegen ajanlott a lambda, irsz pl egy jo oreg express szervert, figyelve hogy stateless legyen es egy reverse proxyval 1:1ben beleteszed egy lambdaba, microseces a reverse proxy + latencyje, cserebe tenyleg semmi ujat nem kellett tanulnod es megis minden egyes useredet egy kulon instance szolgal ki
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

szerintem perfekt match, eleg basic rest endpointok csak mindegyik 1-1 lambda, jo kis dynamodbvel backelve, statik frontendel, egesz verhetetlen stack, 0hoz konvergalo added complexitivel (sokak hitevel ellentetben..) es legalabb nyugodtan fogok aludni este hogy nem fog lehalni, sem 10 sem 20k userrel, nem mintha hasznalna 5nel tobb ember ever, de nem is ez volt a cel. egyetemre keszult ontevekeny korbe mutgatni az ujoncoknak, aztan mar fel eve elkattingatom, en is sokat tanultam belole.