- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
OFF
Az OFF annyit tesz, hogy valaki nem az adott fórum eredeti kérdésére vonatkozó választ ad, hanem valami teljesen más témát vet fel. Rövid távon színesíti a fórumot, hosszú távon tönkreteszi.
Ezt jelöljük az oda nem vonatkozó rész előtt OFF-fal, és a végén ON-nal, jelezve, hogy a hozzászólásunk mely része vonatkozik az eredeti kérdésre, és melyik valami teljesen másra.
ON -
Satan-Claus
senior tag
Annyit fűznék hozzá Khalox kolléga precíz írásához, hogy ha mégis a Java mellett döntenél (:D), akkor a JDK (Java Development Kit) ingyenesen letölthető a sun honlapjáról ([L]java.sun.com/products[/L]). Én speciel az 1.3-as verziót ajánlom, mivel állítólag a 4-essel vannak gondok. Persze, ha egy komolyabb fejlesztői környezetet szeretnél (JBuilder, JDeveloper), azért már komoly pénzeket kell fizetni.
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
CsendPenge #30 üzenetére
Ó, ha az ötösöm is így jönne be. :)
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
CsendPenge #20 üzenetére
OFF
Én a helyében azért megkérdeztem volna: ''- Te Drake, már megint piáltál?! Nem lesz jó vége ennek a rengeteg SÖR-nek...'' :D
ON -
Satan-Claus
senior tag
Én csak arra gondoltam, hogy minek elcseszni egy rakás időt mondjuk Pascal-lal alapozás gyanánt, ha úgysem fogja használni. Inkább szánja azt az időt arra, hogy többször rágja át magát mondjuk egy Java könyvön. :)
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
CsendPenge #12 üzenetére
Ez ííííígy van. :)
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
CsendPenge #10 üzenetére
De nem annyira mint mondjuk az autóvezetésnel. Ott ha elmondják valakinek, hogy melyik a fék, a kuplung, hogy mikor mit kell benyomni, attól még valszeg nem fog tudni elindulni sem, de ha mégis, akkor rátekeredik az első fára. Ellenben ha elolvasol egy jó programozást oktató könyvet, tisztába jössz a pszeudó kóddal, és megtanulod az adott programnyelv felépítését és a használandó fügvényeket, akkor egészen jó eséllyel fog működni az első gép előtt megírt (apróbb) programod. (Hello world aplication :D)
Persze szvsz. -
Satan-Claus
senior tag
Én a C++-t, vagy Java-t ajánlanám kezdő nyelvnek, hogy rögtön az OO paradigmával indíts, és ne korlátozzanak mondjuk Pascal-os beidegződések. Ha Java, akkor szerintem az Angster féle könyv egész jó, és mivel távoktatásra készült, ezért autodidakta módon is jól elsajátíthatóak az alapok.
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
CsendPenge #3 üzenetére
:t
Azért a kettő rendesen összefügg. Mármint elmélet/gyakorlat.
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest