Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Megjöttek az új iPhone-ok, de a drágább modellekre várni kell
- Breaking News: tropára ment a hatszázezres iPhone 15 Pro Max
- Pixel Pro: megint Európa húzza a rövidebbet
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- iPhone topik
- Minden új Samsung cucc, FEketén-FEhéren
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- A titkosítás és a gyerekek miatt csatáznak a Metával a britek
- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kemény büntetést kapott az Intel az AMD 20 évvel korábbi elgáncsolásáért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
senior tag
Fenix 6-om van, és eddig eszembe nem jutott volna AMOLED-es órát venni... de ha bármi baja lenne és most kéne pótolni, akkor elgondolkodnék ezeken az új Epix-eken.
-
_csocso_
senior tag
Kapott egy jópár új tevékenységet is, a hardveres fejlesztésen kívül, remélhetőleg a régebbi verziókra is meg fog érkezni.
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
Lajmund
senior tag
Nem tudom az 1100 dolláros ár hogy lett 490 ezer itthon... De nem is baj mert egy rendes kijelzőt most se sikerült összehozni. Mennyi üres terület mint valami játék óra.. Persze funkció értem de ennyiért már lehetne igazán epic. Ez egy szuper sportora ami gagyin néz ki és okos oraként is gagyi legalább 490 ezer forint azt el lehet mondani.. ha valaki megkérdi. Nagyszerű! Igazán belerakhattak volna az 51 miliméteresbe egy 4 centis kijelzőt. Arról nem is beszélve hogy lehetne okosabb fél milláért. Nem baj majd tudni fogja ezeket 5 év múlva. Ekg sincs még. Meh fogadni mernék ehez is kell a karpánt vagy mellkaspánt hogy reendes pulzus adatot kapj. Engem nem nyügözött le pedig várósak voltak. Fenixek über béna kijelzöikről nem is beszélve de legalább abbol a nagyobb "pro" csak 420. Bosszantó? Igen mert szeretnék egy jó órát de ezek sok sebből véreznek. Jót tenne ezeknek valami jó konkurencia hogy összeszedjék magukat végre.
-
mtix
lelkes újonc
Tíz évnyi transzflektív kijelzős sportórák után felugrottam én is az AMOLED vonatra. Fél évet se bírtam, gyorsan túladtam rajta (vitték mint a cukrot, mert okos meg szép).
Vissza a transzflektív világba. A jelenlegi Fenix 6-t akkor is le tudom olvasni ha hétágra süt a nap és már alig állok a lábamon egy verseny végén. Örülök, hogy nem halt ki még ez a technológia.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Lajmund
senior tag
Elhiszem hogy fasza csak éppen gagyi ilyen kicsi kijelzővel és buta is ennyiért. 2023-ba már illene túllépni a gyerek óra dizájnon. Attól maradhat a full hardcore fapados sport vonal de epixnek szerintem ez kevés ennek kéne igazán ütősnek lennie. Pedig nagyon vártam az epix prot. Nekem nagy csalódás. Nem vagyok hardcore sportoló csak hobbista és nekem ez túl sok kompromisszum ennyiért ráadásul. 51 mm zafir meg titán és az amoled is tetszik meg amit sport vonalon tud de a pici gagyi kijelzővel nem tudok megbarátkozni meg a gagyi számlapokkal. Lehetne 4 cm ütös számlapokkal. Ez full fapad. Olyan mint egy 7 éves okosora vagy gyerek óra. Gagyi! Bankos fizetést se tudok összehozni a cib-es kártyámmal. Kamerát se tudom irányítani az óráról se hívást fogadni akár bluetoothon keresztül. Ez nem epic csak egy medium sport. Ekg se jött még össze de majd talán egyszer valamikor ideér az is mint a bankos fizetés. Azt is igérgetik egy ideje azóta se jön...
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
Az nem a Garmin hibája, ha gagyi bankod van! K&H-val tökéletes, sőt K&H-nál Xiaomi Pay is van! Most akkor ki a hibás, ha a bank nem nyit ebbe az irányba? Szóval ne állíts hülyeséget légyszíves, mert van NFC fizetés és nagyon jól működik!
Samsung Galaxy A54 5G 8/256 | Samsung Galaxy Watch 5 Pro | Samsung Galaxy Tab S5e | Samsung Galaxy Buds Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Merida Crossway XT-Edition | I drive a Siemens Vectron |
-
mtix
lelkes újonc
A Garmin valóban jó manapság, hardver-szoftver jól működött nálam az elmúlt két évben. Szűk tíz évvel ezelőtt viszont az Ambit-Movescount páros volt nálam a tuti. Kíváncsi vagyok pár év múlva melyik gyártónak fog jól menni, nagyon jönnek az okosóragyártók a sportszegmens irányába (és fordítva is).
-
Alexios
veterán
A stílussal nem értek egyet, de a mondanivalójában amúgy van valami, mint Epix2 tulaj mondom, hogy mikor megérkezett az óra elég nagy csalódás volt a kijelző méret nekem is(Apple watch-ról váltottam). Az okosfunkciók mondjuk nem hiányoznak egyáltalán, mint sport óra jó, de tényleg semmi értelme annak a középső keretnek, napokban láttam barátomon az új Forerunner 965-öt, és annak azért sokkolóan nagyobb volt a kijelzője(maga az óra túl nagy is lenne már nekem, de ekkora keret se volt rajta), pedig jóval olcsóbb mint az Epix ugye.
-
gulb
senior tag
Es joval torekenyebb is.. Epixnek a vaza es koronaja azert sokat ad a rigidseghez..
Lehetett volna a sima Epix2 ban is nagyobb a kijelzo ha nem teszik kore azt a szamozast..En spec nem vennek 51es merrtet hiaba nagyobb a kijelzo benne mert aludni ennel nagyobb oraban mar nem kenyelmes... Tissom se tudtam hordani anno ejjel tul bumszli volt. -
Alexios
veterán
A számozásra gondoltam én is, az amúgy is a zafírüveg alatt van, körülötte ott a titániumkeret, szóval a nagyobb kijelző a számozás rovására nem tenné törékenyebbé. A Forerunner 965 mérete már nekem is túl sok ahogy mondtam, de azért a nagy kijelző baromi jó rajta.
[ Szerkesztve ]
-
gulb
senior tag
Ezert lett 51mill a haz es igy nagyobb aksi is fer bele meg az amiled screen maga keskenyebb ezert is.
ezzel a kepernyo merettel is tokeletesen lathato minden adat es hasznalhato persze ha masik okosorahoz hasonlitgatjuk akkor fura miert van igy.. szerintem sokkal inkabb ora jellege van a kerettel de kihagyhattak volna ezt a szamozast korbe. -
-
törölt tag
Alvásadatokban is eltérnek? A Vivosmart 5-re is az "Advanced Sleep Monitoring" van megjelölve az adatlapon, és ahogy utánanéztem gyorsan (Redditen), nem találtam olyat, hogy eltérne a többi órától. Inkább arra panaszkodtak, hogy az alvásadatok nem feltétlenül megbízhatóak ezekkel az órákkal.
Azért elgondolkodtam rajta, hogy egy Vivosmartot kipróbálok, mert ezt talán meghordanám éjjelre is.
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
Nekem Epix (gen2), és 2 napot bírtam vele.
Tényleg sokszor fasza az amoled, és aki sétál, túrázik, fut, nem gond hogy emelgesse a csuklóját tevékenység közben.
De aki botot, evezőt, kormányt fog/kormányra rakná (ott nincs is AOD) ott használhatatlan ha süt a nap.
Ha tudom mozgatni a kezem, akkor igen, látszik. [link]
Az egy másik kérdés hogy Instinctekhez képest elég nehéz, szíjat jobban meghúzva is még mindig jobban lötyög. Nekem elég volt a kijelzőméret, a külméret is még pont elfért (47mm), de a sokkal nagyobb súly zavart (bringázásnál elég határozottan remeg az ember kezén).Tesztekben láttam hogy tud elég fényt, de mindig élesztették a kijelzőt, a kormányt meg nem fogom/tudom mindig elengedni amikor megnéznék valamit (főleg montizok).
[ Szerkesztve ]
Pixel 7a | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Fenixből is új változatok jöttek. Fókuszban a zseblámpa és az EKG, egyelőre engedély nélkül.
- Apple Watch Ultra 2 - Titán 49 mm bontatlan, 1 év Apple garancia
- Bontatlan Series 8 Apple Watch Graphite Stainless Steel 45mm Midnight Sport
- Apple Watch Ultra 49mm Karcmentes/2024.03.12. Apple Gar./p2814/
- Apple Watch Series 9 Alu 41/45 mm GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- Eladó Amazfit GTR 2
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest