- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
Aktív témák
-
gado
tag
Helo Mindenkinek!!
Tudom, hogy nem ide tartozik amit most kérdezek,de nekem amikor bekapcsolom a gépet,és ahol kiírja a Proci típusát,+ az egyéb CD Meghajtókat,azt a képet kb. 1 másodpercig mutatja.Net tudja valaki nekem +mondani hogyan tudnám beállítani azt, hogy több ideig jelezze ki.Előre is kössz a segítséget -
Tuki
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #15 üzenetére
Köszi e segítséget és bocs a buta kérdésekért de éppen azért kérdezlek titeket mert én még nem vagyok otthon ebben a témában én eddig csak használtam a gépet.:) Mégegyszer köszi a segítséget!:)
-
WolfByte
tag
A BIOS mindig csak bővül ritkán vesznek ki az újabb verzióból vmit ami egy korábbiban benne volt, hacsak nem okozott hibát.
Attól függ hogy béta, vagy alfa-verziónak titulálják-e, az alfa a stabil, a béta BIOs pedig a tesztváltozat. Ha nem akarsz kírésletezni/nem vagy overclocker/nincs garid, akkor mindenképpen a stabil verziót javaslom :)
ps.: a bios fileokban általában van readme vagy changelog, a változásokat ott keresd... -
Tuki
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #9 üzenetére
Na ez már valami! Ott két frissítés van az egyik a 1011-es a másik a 1012-es. Ezek szerint az utóbbit ha felrakom menni fog? Vagy csak kifejezetten a 1011-es támogat?
-
Tuki
csendes tag
Bios frissítéssel menni fog szerinted?
-
Tuki
csendes tag
Szeretnék megérdeklődni tőletek hogy ASUS TUSL2-C socket 370-es alaplapomba belerakhatok én mindenféle BIOS frissítés nélkül egy 1.4 Ghz-es Tualatin 2-es celeront? Alapban a leírásában az van benne hogy 1.2 Ghz+. Mit jelent a +? Volt már vkinek ilyen konfigurációban? Ha igen hogy működött? Előre is köszi a segítséget! Üdv Tuki
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Automobilista 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest