Aktív témák
-
Jenő
aktív tag
Minden popupkiller úgy működik, hogy az éppen új ablakban felnyíló popupot zárja be? Tehát, nincs olyan, hogy el se kezdődik megnyitódni a popup? Mert nekem bizonyos esetekben ez a folyamat igencsak belassítja a gépemet. AKiller -t használok.
-
a letoltes.com-rol leszeded a popup-killer nevü progit.
szerintem tök jol be lehet konfigolni.
pl. icq beugro reklám szarjait is irtja.
kb másfél évig használtam.
most operával netezek, és igy már nincs szükség a popup-killerre.
megjegyzem, ez az utobbi modszer jobban tetszik.
:)
az opera nagyon jol kihasználja az egeret. még ma is találtam uj gomb kombinációt ;]
szóval több szempontbol is jo felrakni.
[Szerkesztve] -
a letoltes.com-rol leszeded a popup-killer nevü progit.
szerintem tök jol be lehet konfigolni.
pl. icq beugro reklám szarjait is irtja.
kb másfél évig használtam.
most operával netezek, és igy már nincs szükség a popup-killerre.
megjegyzem, ez az utobbi modszer jobban tetszik.
:) -
Loha
veterán
Avant Browser nekem bejött
-
tomcs
őstag
ugy mellesleg megkerdezem.. valamek mozilla/firebird nem jatszik mint alternativa?
-
Macccy
senior tag
Tele van a fa**om (és gondolom nektek is) az ilyen beugró reklámszövegekkel (a viagrától a kisbuddháig) :DDD és kéretlen oldalakkal. Szükségem lenne egy olyan programra, ami kiszűri és nem enged fellövődni mindenféle plusz oldalakat!! Ha lekérek egy oldalt, akkor lehetőleg CSAK az az oldal töltődjön be. Múltkor szomszédomnak azért kellett a komplett windózt legyalulni mert az IE6 start-oldalát nem lehetett megváltoztatni miután valami hülye reklám örökre maga alá vonta ... na ez nem kéne. :(((
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest