Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Nem tesz semmit. Én meg köszönöm a rudikat. Pont marha jól estek.
Szal király.
Amúgy ne lepődj meg,ha kb heti vagy max kétheti színten kell poszívózgatnod a szűrőket,mert nekem is felfogtak minden port. Viszont gondolhatod,hogy én hogy örültem,amikor mind a hetet ki kellett építenem és kitakarítanom. Szal neke a maradék 5 darabnak kivágtam a szűrőrészét és most jobban érzem magamat és kész.
Persze előszőr csak kiakartam venni a szűrőket,de sajna azok szolgáltak a ''rugó alátétként''..mert ha kivettem őket,akkor lötyögtek. De ez a kettő kivehető volt,mert a házam elejében állítható szorítópántok vannak. Így most nálad tovább élhetnek. Szal légy velük boldog.
-
djyuri
őstag
Hirtelen félreértettem,amit mondtál reggel. De mire hazaértem,addigra felépült a felyemben a dolog. (kicsit belassultam)
Szal az is jó,hogyha egy duplázót veszel az alaplapi csatihoz. Viszont így csak a két ventillátor sebességeinek különbségének a felét hozzáadva a lassabbikéhoz és a kapott fordulat értéket kapod. (érthető?
)
Azt nemtom,hogy egy alaplapi venticsati mennyi ventillátort bír el,de szerintem kettőtt bíztosan. A harmadikra már bíztosítást kérnék valakitől itt a fórumon.
Szal UPP! valaki... Help az utsó mondatomra. Köty -
djyuri
őstag
Nem vagyok sörös ember szal ha ragaszkodsz,akkor egy málnásat szívesen benyomok az arcomba. Kötyi
Amúgy holnap és pénteken mikor és hogy vagy.
Csak azért,mert most nézem,hogy lejár a bérletem és nem megyek egy darabig szerintem pestre,szal nem vennék bérletet,ha nem muszáj.
Szal,akkor hogyan éregetsz rá csüt és pént? -
djyuri
őstag
Persze hogy jó belülre is. Esztétikailag is szebb.
Az átalakítónál említsd meg a problémádat is,hogy 3 pines ventit akarsz a tápcsatira rákötni,mert az eladók kissé buták,már elnézést a kifejezésért,de én úgynéz ki,hogy a nagyját megtaláltam pesten.
Amúgy nekem van két feleslege pórszűrőm. Azokat odaadom. Nekem nincs rá szükségem,mert az a két ventinél vannak szorító pántok a házban. A többinél sajna nincsen és lötyögne a venti. De megoldottam: Kivágtam a szűrőt belőle és csak a keret maradt meg és most már szabad az áramlás.
Amúgy én hiába porszűrőznék a 23 venti mellett,szerintem nem sok változás lenne.
Szal,ha kell az enyém (8*8-as),akkor ütközzünk pesten valahol.
Neked mely része jó? (én a nyugatiból jönnék) -
kew
senior tag
hja és mégvmi:
belül a ház elejében is van 2 8centis hely ventiknek. odais raknám a másodikat, amivel befujatnám a levegőt hátul meg viszi ki a másik.. de a ház elülsö boritásán semmi ''lyuk'' nincs amin sztem betudná szivni az ottani venti a friss levegőt..
igaz, hogyha kinyitom az elülső usb kivezetés helyét (ami nincs oda kivezetve) akkor ott talán betud menni. szal érdemes oda rakni egy ventit? vagy sokat nemérne..?
bocsi a tapasztalatlanságomért, de eddig egy 1,7es cerkám volt, azmeg 0 házhütövel ment 38-40 fok körül, ugyhogy házhütök szerelgetésében nincs sok tapasztalatom
-
djyuri
őstag
Figyu. Most itt több embert megkérdeztem,hogy ez jó-e vagy rossz-e.
Namost a szervízesek azt mondják,hogy ez pompás hömérséklet,hogyha nem emelkedik lényegesen a full használat közben.
A szervízsegédek (vagyis a haverok,ismerösök,stb),akikre végülis ráhárul a szervízmeló,azok szerint pedig a rossz felfekvés és a rossz levegöirány a hibás.
Én rengeteget próbálkoztam a megoldással egy barátommnál és kiderült valami:
A celeron burkolata nem volt sík.
A hütöborda alja sem volt sík
Szóval kerestünk egy profi reszelöt az ezerester barátunknál és nekilódultunk.
Igaz az a procin nem látszott utána,hogy milyen volt,mert felira nem maradt rajta.
De 20 fokot javult a höfoka. Viszont azt is hozzá kell tennem,hogy neki komolyabb baja volt,mert neki a proci súrolta a 70fokot. Most így alapon 44 fok lett.
100%-on 52 fok lett.
De azért még megfordítottuk rajta a fújási irányt. 1-2 fok minusz
Ennél ennyi. Viszont észrevettük,hogy még mindig sípol a gép. NA nézzük a höfokprogit: A délihíd 65 fokos. UUUHHH
Kaptak az ezermeser barátomtól egy kis segítséget: faragott nekik egy-két-három-sok pici bordát és felragasztottuk pillanatragasztóval. Így ezek alapon35 fokosak.
Játék közben 45-50 fok. Szerintem nála sikerrel jártunk.
Viszont a hütöborda a procin eléggé meleg,tehát ennél jobb hütést csak nagyobb höelvonású bordával tudnánk megoldani. (az övé 1.7-es cerka)
A véleményem a tiédröl: ha teheted,akkor prószálj ki egy barátod bordáját is,ha ott is ilyen meleg,akkor nézd meg te is a proci felszínét. ha egyenes,akkor nemtom.
-
djyuri
őstag
A procin a hütöbordát milyen melegnek érzed a kezedhez képest?
System-ed milyen meleg?
Ház oldallapja le van véve?
Mik vannak még a gépben?
A hütöbordádat nem ismerem. Sajnos nem találom a neten. HELP valaki!!!!!!!!
A celeronod új típus. Nekem a prescott procim is nagyon melegedett a barátom gépében,amikor átvittem kiprószálni.Sejtettem,hogy melegedni fog,ezért elöre vettem rá egy brutal vulcano12-es bordát. Azzal 44 fok,de stabilan ez úgy 50% procihasználatig,e felett már eléri az 50 fokot is,de nem megy tovább.
Neked milyen értékek között változik a höfok?
Esetleg tudsz hasonló hütöborda nevet mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Intel Core i7-4770 Processzor (LGA1150) több db
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest