- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bator92
tag
Azt a vinyót formáztam, amire a rendszert raktam. A Windows telepítővel formáztam. (Nem tom mennyit ér az a pár másodperces formázás) A játékok a másik vinyón vannak. Azt nem formáztam. De lemeztöredezettségmentesítést végeztem rajta.
Ja és azt még nem is mondtam, hogy sokszor az egérnek a mozgatása generálja szaggatást. Úgy értem, hogy alapból nézek valami mozgó dolgot például játékban, és az csak akkor szaggat be, akkor ugrik 100%-ra a procihasználat, ha megmozdítom az egeret. Ezt olyankor is csinálja, amikor az egér mozgatásával nem változik a nézőpont, tehát nem kell újjat megjelenítenie a VGA-nak vagy új dolgot kiszámolni a CPU-nak.
-
Bator92
tag
Hellosztok!
Lenne egy nem kis problémám:
Nem rég váltottam Vista 32bit-ről Seven 64bit-re. A problémám az, hogy a játékok ugyan olyan sőt sokkal alacsonyabb beállításokon is szaggatnak. Arra lettem figyelmes, hogy ez annak köszönhető, hogy ha a processzornak már csak az egyik magja is 100%-on megy akkor kezd el szaggatni.
Vannak játékok, ahol 50 vagy akár 100 fps-em is van, de a proci túlzott használatának köszönhetően beszaggat a játék. Miért lehet ez? Mit tehetek ellene? vagy mit állíthatok át, hogy a procihasználatot lekorlátozzam?
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 GB GeForce RTX 3070 - garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest