Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Macrodroid
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bator92
tag
Azt a vinyót formáztam, amire a rendszert raktam. A Windows telepítővel formáztam. (Nem tom mennyit ér az a pár másodperces formázás) A játékok a másik vinyón vannak. Azt nem formáztam. De lemeztöredezettségmentesítést végeztem rajta.
Ja és azt még nem is mondtam, hogy sokszor az egérnek a mozgatása generálja szaggatást. Úgy értem, hogy alapból nézek valami mozgó dolgot például játékban, és az csak akkor szaggat be, akkor ugrik 100%-ra a procihasználat, ha megmozdítom az egeret. Ezt olyankor is csinálja, amikor az egér mozgatásával nem változik a nézőpont, tehát nem kell újjat megjelenítenie a VGA-nak vagy új dolgot kiszámolni a CPU-nak.
-
Bator92
tag
Hellosztok!
Lenne egy nem kis problémám:
Nem rég váltottam Vista 32bit-ről Seven 64bit-re. A problémám az, hogy a játékok ugyan olyan sőt sokkal alacsonyabb beállításokon is szaggatnak. Arra lettem figyelmes, hogy ez annak köszönhető, hogy ha a processzornak már csak az egyik magja is 100%-on megy akkor kezd el szaggatni.
Vannak játékok, ahol 50 vagy akár 100 fps-em is van, de a proci túlzott használatának köszönhetően beszaggat a játék. Miért lehet ez? Mit tehetek ellene? vagy mit állíthatok át, hogy a procihasználatot lekorlátozzam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3994, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest