Hirdetés
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Nokia N9 - az első mohikán
- One mobilszolgáltatások
- Pro billentyűzettel bővült a Galaxy Tab S11 Ultra kiegészítőinek sora
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamikazeoh
csendes tag
válasz
zsolt1129
üzenetére
HEllO zsolt1129!Most regisztráltam mert olvasgattam a topicokat.Megláttam hogy neked nem válaszoltak
Ezt a problémet nem biztos meg lehet oldani!
De megprobálahatnád hogy a bisos elemet kicseréled!Mert lehet hogy elég erős ahoz hogy a többi beálitást megtarcsa de lehet hogy mikor az FSB t megemeled akkor a tápfesz lecsökken mert több fesz kell a procinak és az elem nem kap töltést egy kis időre.Ez okozhat "felejtést"De akkor az óra is megáll néhány másodpercre.Szerintem vegyél ujj bioselemet és bekacs.Mindent beállitassz amit akarsz pl tuning óra boot meg ilyesmik és menni fog remélem
Ja és mien tápod van?Nekem ugyab ezt produkálta a régi gépem mer kicsi volt a táp és egyfolytában meritette a elemet a kis aljas elemzabálója
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt a problémet nem biztos meg lehet oldani!
De megprobálahatnád hogy a bisos elemet kicseréled!Mert lehet hogy elég erős ahoz hogy a többi beálitást megtarcsa de lehet hogy mikor az FSB t megemeled akkor a tápfesz lecsökken mert több fesz kell a procinak és az elem nem kap töltést egy kis időre.Ez okozhat "felejtést"De akkor az óra is megáll néhány másodpercre.Szerintem vegyél ujj bioselemet és bekacs.Mindent beállitassz amit akarsz pl tuning óra boot meg ilyesmik és menni fog remélem
Ja és mien tápod van?Nekem ugyab ezt produkálta a régi gépem mer kicsi volt a táp és egyfolytában meritette a elemet a kis aljas elemzabálója