- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
''A valtoaramban mind1 hogy dugod be...''
Amire reagálsz, azt én írtam!
Elvileg igazad van, viszont a hálózatban ha a fázist megfogod, az agyonvághat, míg a nullával ilyen veszély nincs.
Tehát mégsem mindegy!
''csak az egyik kabelt kototte be es ha megforditjuk akkor is megy, szal hulyeseget mondtal...''
Nem azt mondtam, hogy nem megy, hanem hogy nem biztonságos. (Életveszélyes, nem tesz eleget az érintésvédelmi előírásoknak, stb.)
Ha szétszedsz egy EU-s előírásoknak megfelelő kapcsolós elosztót, vajon miért kétáramkörös kapcsoló van bennük? (Ami kikapcsoláskor mindkét drótot megszakítja?) És a régi, AT-s gépek Power kapcsolója miért 2 áramkörös volt szintén?
''Haver mar kotott be relet''
A családomban van villanyszerelő!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest