- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Két OnePlus Turbo is várható?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Én most emelni fogom a segítségkérők táborát. Probléma a következő.:
Vettem a minap egy Intel Core2Duo E8400-as processzort, de mivel az én ASUS P5B-m nem támogatja, addig odaadtam havernak had használja. Neki P5K Premium alaplapja van, amibe mikor beraktuk CPU error hibát ír ki. Tovább lehet nyomni F1-el, de valamiért kiírja. Hallottam hogy a P5K alaplapok csak részben vagy mi, támogatják a 45nm-es procikat. Lehet hogy BIOS frissítés kéne neki?
[U]Ez lenne az első probléma!
[/U]
Ezután elhoztam haza az ő E6750-es prociját, mert ezt még felismeri állítólag az én P5B-m. Igen ám, de miután betettem, és elindítottam engem is hasonló hiba fogadott. Bementem a BIOSba, és valamiért csak 533FSB-t ismer fel, pedig mellette egy 1066-os Corsair Dominator domborít. Nekem is BIOS frissítés kéne, vagy valami más a baj amit nem vettem észre?

[B]
Segítsetek plíz!
[/B]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Házak után a VGA: ASRock csúcskártya kijelzővel
- Bluetooth hangszórók
- potyautas: Aktiviti
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi