Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
A alaplapin nincsen venti

Oda naon gyorsan szerváljál. Én majdnem megöltem az enyémet
,de miután az össze bordacsík beleégett annó a kezembe,így tettem rá nagyon nagy hűtést..
Asszem egy amd 900-as bordát ventillátorral eszkábáltam rá
Amúgy ha megtod fogni a bordát húzamosabb ideig,akkor az még 45 fok sincsen és akkor nagyon rossz a kontakt.......
Borda levesz,megpucol és nézd meg,hogy sík-e az alja...(meg a procit is ugyanígy nézd meg,csak ott a tetejét
)
A bordának reszeld le a négy sarkát,mert egy haveromnak arra felült a bordája és mi is így szenvedtünk vele. Nem kell szépre,de egy minimétert legalább szedjél le,hogy a müanyag pöckökre,amik a keretet foglóják a lara,azokra nem üljön fel...
Ja és ha rajta van a borda,akkor tod körbe-körbe egy picit mozgatni,vagy nagyon feszül?
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

,de miután az össze bordacsík beleégett annó a kezembe,így tettem rá nagyon nagy hűtést..