Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
A alaplapin nincsen venti

Oda naon gyorsan szerváljál. Én majdnem megöltem az enyémet
,de miután az össze bordacsík beleégett annó a kezembe,így tettem rá nagyon nagy hűtést..
Asszem egy amd 900-as bordát ventillátorral eszkábáltam rá
Amúgy ha megtod fogni a bordát húzamosabb ideig,akkor az még 45 fok sincsen és akkor nagyon rossz a kontakt.......
Borda levesz,megpucol és nézd meg,hogy sík-e az alja...(meg a procit is ugyanígy nézd meg,csak ott a tetejét
)
A bordának reszeld le a négy sarkát,mert egy haveromnak arra felült a bordája és mi is így szenvedtünk vele. Nem kell szépre,de egy minimétert legalább szedjél le,hogy a müanyag pöckökre,amik a keretet foglóják a lara,azokra nem üljön fel...
Ja és ha rajta van a borda,akkor tod körbe-körbe egy picit mozgatni,vagy nagyon feszül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

,de miután az össze bordacsík beleégett annó a kezembe,így tettem rá nagyon nagy hűtést..