Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
na, próbáljuk meg az egészet, újból. előbb utóbb csak kibogarászom, mi kell, meg mi nem

15.-én délutánra 2-3 órás bicajozást terveztem. Egy ilyen rövid távhoz azért legalább némi szint legyen, így egyből Bazitán kezdtem, aztán a túloldalon legurulás után Nagylengyel, vissza Gellénháza talán legmagasabb pontjára. Legurultam Gellénháza legvégére, visszakapaszkodtam a mol magánútra, ahonnan persze Sárhida következett. Innen Egerszeg felé kanyarodtam, hazafelé azért jutott a szembeszélből is, ahogy előrejelezték, bár a csütörtökihez képest már egész kultúrált volt az idő
Zeg.-en keveregtem kicsit (Páterdomb, Gébárti-tó, Alsóerdő) most ennyire volt idő...
Kitaláltam, hogy egy régi széldzseki levágott (elvileg szélálló) ujjait térdvédőnek használom a menetszél ellen, amíg a téli térdmelegítőhöz még nincs elég hideg. De kevés a jó ötlet(?) ha a kivitelezés nem megfelelő
Hiába tűrtem be a bicajosnadrág szára alá, 500 m után már bokamelegítőként funkcionált, szóval ez így nem működik
Meg is álltam a bazitai busz megállójában, hogy levegyem a dzseki ujjait (elég furán nézhettem ki, ahogy alul kilógott a melegítő szárából) és itt találkoztam vele:Valószínűleg az idén nem látok több sáskát
mod: csak jó lesz a végén.....mára elég i lesz ennyi. holnap folytatjuk

Új hozzászólás Aktív témák
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Hiába tűrtem be a bicajosnadrág szára alá, 500 m után már bokamelegítőként funkcionált, szóval ez így nem működik
Meg is álltam a bazitai busz megállójában, hogy levegyem a dzseki ujjait (elég furán nézhettem ki, ahogy alul kilógott a melegítő szárából) és itt találkoztam vele: