Hirdetés
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mglita
tag
válasz
junior19
üzenetére
Szia Junior! Nagyon szépen köszönöm nagyon hasznos volt, ahogy a korábbi türelmes válaszaid is. Csak az ilyen rendszerben össze szedett válaszok visznek előre, hogy megértsem, mert rengeteg hozzászólás megy el azzal, hogy egyetlen egy rész javaslatot kapok, ami a big picture-t figyelmen kívül hagyja, így nagyon köszönöm még egyszer!
Azt megkérdezhetem, hogy milyen programmal és módszerrel méred?
Ha jól értem, akkor viszonylag könnyű ezen képmódból tovább lépni a helyesebb irányba a színhőmérséklet és színskála módosításával.
Javaslatodra SDR-ben barátkozok a szakértői világos szobával is, 100-as OLED értéken és megszokható
. Az élesség kapcsán is megértettem amit mondtok, a szemnek tényleg kellemesebb a 0 érték 4k filmeknél, de van, amikor jobban tetszik egyszerűen az élesített kép, de ezt még tesztelgetem. Illetve van több full hd filmem ahol biztos segít kicsit. Így köszönöm szépen a tanácsokat!Ami még probléma, hogy egyes világosabb képi elemeknél, vibrálást látok, mint itt a felhőknél: [link] És nem tudom mi az oka. A firmware száma 03.21.22 . Talán tegnap előtt felvillant egy új firmware opció, de tegnapra el is tűnt, nem tudom befrissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung UE55 AU7022 TV
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
- Új, bontatlan Acefast T9 wireless mikrofonos fülhallgató fekete/fehér színben - 1 hét próbagari!
- BONTATLAN Ultimea Aura A40 - 7.1 Házimozi Rendszer Azonnal átvehető!
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Az élesség kapcsán is megértettem amit mondtok, a szemnek tényleg kellemesebb a 0 érték 4k filmeknél, de van, amikor jobban tetszik egyszerűen az élesített kép, de ezt még tesztelgetem. Illetve van több full hd filmem ahol biztos segít kicsit. Így köszönöm szépen a tanácsokat!