- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
jrpryv
tag
Sikerült megoldanom a patch problémákat, a játékba is kezdek belejönni, 4 csillagon most nyertem meg a VB-t az Argentínokkal, bár megjegyzem nem vettem észre nagy különbséget a 3 és a 4 csillag között (3-al is megnyertem már az argentínokkal a VB-t, vajon kinek szurkolhatok
).
Egyébként senkinek nem tűnt fel, hogy a program nem ismeri a les szabályt? Ha indításkor bárki is van a védők vonala mögött azt autómatikusan befújja függetlenül attól, hogy hozzá megy-e a labda vagy sem, egyáltalán nem ismeri a tétlen lest.
Ez mondjuk elég gáz. Az is ciki, hogy a hazai közönség az esetek felében akkor kezd el ollézni amikor az ellenfélnél a labda és a hatalmas gólöröm is megvan függetlenül attól, hogy melyik csapat lövi a gólt. Röhejesek a kötzöködős jelenetek is. A játékmenetnek is megvannak a maga hülyeségei. Egy szó mint száz jobb, mint a FIFA, határozott játékélménye van, élvezhető vele a játék, de bőven van mit javítani rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
Ez mondjuk elég gáz. Az is ciki, hogy a hazai közönség az esetek felében akkor kezd el ollézni amikor az ellenfélnél a labda és a hatalmas gólöröm is megvan függetlenül attól, hogy melyik csapat lövi a gólt. Röhejesek a kötzöködős jelenetek is. A játékmenetnek is megvannak a maga hülyeségei. Egy szó mint száz jobb, mint a FIFA, határozott játékélménye van, élvezhető vele a játék, de bőven van mit javítani rajta.