- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafi76
csendes tag
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre, tanácsotokra!
Vettem egy ilyen telcsit, egyetlen bajom volt vele, telefonálás alatt a hívott felek panaszkodtak, hogy "gerjed" a hangszóró mikor beszélek, ennek ellenére nagyon megszerettem, nekem pont elég lett volna ez a kis telcsi.
Egy idő után meguntam és felvettem a kapcsolatot a szervízzel, visszaküldtem, 3 hét múlva!! jött vissza...kicserélték, ezt is a szériaszámról gondoltam, mert semmi visszajelzést nem kaptam, hogy mi volt a gond, a telefonnal, mit csináltak vele.../bár az "új" telcsiről, mikor levettem az előlapifóliát enyhén ujjnyomos volt a kijelző, szóval azt már biztos taperolták...hmmm/
Na mind1, örültem, összeraktam, bekapcsoltam, kipróbáltam.....ugyanaz a hiba, gerjed mint állat és még pluszba olyan tompa hang jön ki a hangszóróból telefonálás közben, hogy zajosabb környezetben, alig értem mit mondanak és nem a hangerő miatt.......ezt produkálja fülessel is.
Szóval én megadtam az esélyt ennek a készüléknek, nem is nagyon olvastam negatívumokat róla és valójában meg is lepett, hogy ennyi gond van vele....szerintem megy vissza a szervízbe /ismét 900 Ft kiadás/Tehát valaki tapasztalt hasonló gondokat, vagy létezik, hogy egymás után 2 szart fogtam ki????
Előre is köszönöm a válaszokat....
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest