- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkati
tag
Sziasztok!
Van ötletetek arra, hogy miért nem kezdi el keresni a wifi-t a gépem? Az otthoni be van állítva, szépen működik is, de ha új helyre megyek, akkor nincs internetet ír ki. Ha a wifire megyek, nem is jelzi a hatókörön belüli kapcsolatokat. Repcsi üzemmód nincs élesítve
-
orkati
tag
Én ma vettem egy ilyen szépséget. Elég gyors, gyönyörű a kép, szép a színe (piros keretes!
) és a formája, jó ránézni és kézben tartani. 2év gari (állítólag házhoz jönnek érte), extra tok is járt hozzá. A hangszóró lehetne jobb, de gyanítom, hogy inkább fülessel fogom úgyis nézni a filmeket.
Még a telepítgetés, belakás folyik, eddig jónak tűnik a cucc.Két kérdésem is lenne:
Kikapcsoltam a rendszer hangerőt, de ha pl. a netes böngészőkben használom a billentyűzetet, na az hangosan kopog. Tudja valaki, hogy hogyan lehetne elhallgattatni?
Flash-t hogyan tudok rá bűvölni? A boltban a srácnak sikerült flash-t előcsalnia az alapböngészővel vagy a chrome-al, de itthon resettel kezdtem, hogy tiszta lappal induljak, és most nem nagyon megy a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- TP-LINK routerek
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest