Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
cAby
tag
válasz
violentSt
üzenetére
Root jog nekem csak azért kellett, mert egy nem támogatott mobilnet usb stick-et akartam működésre bírni és ehhez ajánlottak egy programot, amihez szükséges a root jog.
Az a bajom, hogy mióta root-olva lett, bekapcsolás után 1-2 percig használhatatlan a tablet (lassan tölt be mindent és ha megnyitok egy programot (pl. TotalCommander, Email, Chrome, stb.) akkor 10 mp-ig tölt kb. és utána kiírja, hogy leállt a program, indítsam újra.)
Ez így annyira nem tetszik, attól függetlenül, hogy pár perc elteltével minden normális.
Mivel most semmi olyan programot nem akarok használni, amihez kellene ez a jog, így gondoltam megszabadulok tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest