Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozsahegyir3
csendes tag
válasz
solyomsherif #205 üzenetére
Asbis.hu frangepan utca ha ott nem tudod megnezni akkor sehol. Ok a magyar forgalmazo.
-
Macika_MC
tag
válasz
solyomsherif #207 üzenetére
Igen 4.1.1 van rajta gyárilag, még a dobozán is a jobb felső sarokba a 4.1 -van
D a cikkszámot figyelni mert a régebbi tipus a PMP5197D_RF_ULTRARU ez még 4.0 de frissíthető 4.1-re.És
van olyan bolt aki még forgalmazza.
Az új cikkszámos amit én is vettem PMP5597D_BF_DUOÜdv Macika!
-
Departed
őstag
válasz
solyomsherif #207 üzenetére
Igen, már 4.1 van a honlapra írva, gondolom egy ideje már gyárilag azt teszik rá.
-
Macika_MC
tag
válasz
solyomsherif #203 üzenetére
Miskolcon az Edigital-ba. Ott volt mind a 2 tablet a bemutató pulton és ott néztem meg
Hasonlítottam össze őket.
Meg mint mondtam azért is választottam a Prestigio-t, a miskolci szerviz és a 2 év garancia miatt, csak azon ment a hezitáció, hogy a 10,1" vagy 9,7".
Bár mondjuk nem értem hogy az egyiket IPS a másik MVA panellal szereltek, miért nem csináltak akkor már mind a kettőnek IPS panelt
Én eddig meg vagyok elégedve a Prestigio-val.
Üdv Macika! -
Departed
őstag
válasz
solyomsherif #194 üzenetére
Hát erre csak azt tudom mondani, hogy az asztali gépem képét 23as IPS monitoron nézem, és semmi szégyenkeznivalója nincs mellette a tablet képének sem, gyönyörű az övé is. Mindkettő sokkal jobb a TN-nél, szép színekkel, széles betekintési szöggel.
Az pedig sajnos szerintem kizárt, hogy találj lehetőséget ahol mindkettőt láthatod egymás mellett.
-
solyomsherif
csendes tag
válasz
solyomsherif #187 üzenetére
Megelőztem a választ, a Mammutban az Extrem Digitallban kint van egy Prestigio MultiPad 8.0 Ultra Duo. Legalább a márka igényességét le tudtam rajta csekkolni.
-
Departed
őstag
válasz
solyomsherif #168 üzenetére
Igen, akartam is mondani, hogy a felvetésed fölött kettővel is már látszik a kolléga képén a Bluetooth be/ki.
Prestigio tényleg érdekesen áll hozzá a honlapjához néha.
Én eddig csak kínai kinézetű embereket láttam tablettel fotózni, nem arra való, arra a normális kamerájú telefon/fényképezőgép való (legalább 5mpx, autofocus). Amihez én el tudom képzelni a hasznát az a digital reality vagymiafene játék/alkalmazás. Tudtok ilyet Android-ra? Mint pl. az a varázslós izé PSP-re
-
Departed
őstag
válasz
solyomsherif #158 üzenetére
Szerencsére meg van az az előnyöm, hogy van ilyen tabletem, szóval tudok írni tévedésmentesen.
Tehát úgy megfelel, hogy tapasztalat, hogy van benne Bluetooth? Szóval van.Az első kamerát nemtom hány megapixel, sose használtam, a fókusz pedig valószínűleg fix, inkább az 5megapixeles autofókuszos kamerájú telefonommal fényképezem amikor úton vagyok.
Ha találsz még valamit kérdezd meg bátran és megmondom a szikár igazságot.
-
rabbitfriend
tag
válasz
solyomsherif #159 üzenetére
A készüléket úgy vettem, hogy a prestigio honlapján van bp-i szervíz...ott jártam náluk, ahol azt mondták, hogy pénzért szívesen megnézik.Garanciális szervíz Miskolcon van! Telefonon hívtam őket....össze-vissza dadogtak csak...no comment...A készülék eladóvá vált. Semmiben nem különbözik a hangja bármelyikétől. A hardverapróra felkerül a készülék. 54.900-os fix áron! Ha valakit érdekel.....( 06 20 439 2908)
-
solyomsherif
csendes tag
válasz
solyomsherif #158 üzenetére
Ja igen, és még egy dolog a kamerával kapcsolatban. Ez a megapixel dolog a minőség szempontjából tök lényegtelen, ami lényeges arról viszont nem találtam sehol infót. Autofókuszos, vagy fixfókuszos?
Sajnos az a tapasztalat ahol nem írják ki az fix... -
Departed
őstag
válasz
solyomsherif #156 üzenetére
Biztos hogy van benne.
Messzire nem is kell menni, olvasd el esetleg az első hozzászólást, ott bővebben gyűjtöttem össze minden infót a kütyüről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest