Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Garmin topik
- iPhone topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
nagyúr
Majdnem 6 óra alatt kijátszottam. Annyira együgyű a játék, hogy azt konkrétan tanítani kéne. Minden pálya kb ugyanaz, elején 2 perc ugra-bugra 2 perc fight és ennyi, jön a következő és a következő, meg megint a következő. PONTOSAN ugyanaz a mechanika amit felvázoltam.. Mobiljátéktól is szégyen lenne.
Ezért a játékért még 20 euró is sok, promóciós CD-ként gabonapehely mellé, inkább el tudnám képzelni.
-
Vistaboy
veterán
Majd ha 20-25 euró körül lesz az ára, én megveszem, mert imádom a Horizon játékokat. De jelenleg sajnos 70 euróért messze nem jó vétel, és erre szerintem azóta a
készítők... bocsi, a kiadók is rájöttek, viszont ha most leengednék az árát, az nagy kibaszás lenne azokkal szemben, akik megvették. De előbb-utóbb muszáj lesz, másképp nem veszik meg sokkal többen. -
oriic
HÁZIGAZDA
PC-n nem játszik vele kb senki. [link]

-
stefi76
aktív tag
Ez lett ma a világ.
Lehúzás mindenütt.
Amúgy óccó és szerintem elég tuti új játék minőségében még létezik:
The Smurfs – DreamsTalán a Lego jogdíj miatt esetleg, amiért ennyire húzós?....
Passz.Hát de ez van, akkor várni kell!

-
stefi76
aktív tag
Hát igen, 70 juró.
De itt a fordított "közmondás" van, miszerint nem a pofánk nagy, hanem bizony a zsemlénk kicsi, itt édes kishazánkban.

Viszont.
Vannak olyanok - én személy szerint ilyen vagyok - akik évente egy-két játékot játszik illetve keres olyan szempontok szerint, ami számára egy-egy szegmensben kuriózumnak tűnik - a legjobbnak számára, amiben megtalál valami teljesség félét - és azt veszi meg.
És van nyilván az, aki "habzsolja" - nem negatív minősítés - az újabb és újabb játékokat és nyilván azt másképpen érinti vagy látja az árat, amit fizetnie kell érte.És van a viszonylag objektív persze, amire azt mondod, hogy: ez brutál.
Aláírom.De majd meglátjuk, talán viszonylag gyorsan lemegy majd valami emészthetőbb szintre.
-
L_ajos
őstag
Kb 1 nap játékért 70 ojró? Jó biznic!

-
stefi76
aktív tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
El is hiszem!
Én PC-n szeretném játszani, most állok neki - megint - keresgélni, hogy merrefele van.
Egyébként meg hajrá!
-
Lacielvtárs
nagyúr
én nyomom és imádom

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Mikrotik routerek
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest