Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Igen, minden legnehezebben.
Magamtól nem hiszem, hogy sikerült volna. De steamen van egy nagyon részletes és jó guide, az alapján sikerült, de így is izzadós volt.
Az első bő 60 kört kell jól megcsinálni, kb mindent kicentizve. Aztán az utolsó 50-60 kör, amikor már kiépül majdnem minden, már kifejezetten könnyű. Csak addig kell eljutni valahogy.

Igen, én is várom a következő részt.
-
Vesporigo
aktív tag
Woww, ez igen!
Ez azt jelenti, hogy kezdésnél, mindent extra nehézre állítottál? Egyszer futottam így neki a játéknak, igazi szenvedés volt, nem haladtam egyről a kettőre. 
Nekem eddig még csak könnyű fokozaton sikerült nyernem, azt hiszem 23/33 ponttal.Egyébként nemsokára jön a következő része:
http://store.steampowered.com/app/646500/Egypt_Old_Kingdom/Az általad említett többi játékot még nem próbáltam, nekem az egyiptomi kultúra és civilizáció áll közel a szívemhez.
De majd teszek velük egy próbát. -
Pá
addikt
Egyébként a készítőnek van még korábbról néhány hasonló témájú játéka. Nem annyira összetettek, mint ez. Cserébe most már böngészőből, ingyenesen játszhatóak. Pár órányi játékidő van mindegyikben.
Az első a legegyszerűbb és legnehezebb is, az utolsó összetettebb, de mégis könnyű végigvinni, (értsd: legnehezebb fokozat, max pontszám)
-
Vesporigo
aktív tag
Körökre osztott történelmi stratégia. I.e. 5000-ben kezdődik a játék, egy munkással kezdünk, a végén pedig már egyesíteni kell Alsó- és Felső-Egyiptomot, plusz megépíteni pár történelmi helyet. (A piramisok még nincsenek benne, majd a következő részben jönnek, elvileg most télen.)
Ismeri valaki a játékot? Játszik még valaki ezzel rajtam kívül?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5203
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest