- Yettel topik
- iPhone topik
- Már alig hallucinál az új kínai AI-modell
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
cafat
aktív tag
Sziasztok! Ha egy számla kétszer lett befizetve, akkor a következő hónapba 0-ás számlát fogunk kapni?
Úgy történt az egész hogy új előfizetők vagyunk és csoportos beszedést szerettük volna választani fizetési módnak, de a szerződésen és a számlán is átutalás szerepelt. Ennek ellenére a számlánkhoz beállítottuk a csoportos beszedést. Most 10-én volt a fizetési határidő és mivel nem vonták le a számlánkról a számla díját, így elutaltam 11.-én. Majd 12-én levonták a pénzt a csoportos megbízásra. Csak nem értem, ha 10-e a fizetési határidő akkor miért 12-én vonja le. Így tehát kétszer lett befizetve a számla. -
cafat
aktív tag
Sziasztok! Amennyiben átutalással szeretném rendezni a számlám, akkor a közleménybe mit kell feltüntetni?
Gondolom arra a számlaszámra kell utalni ami a számlán is rajta van. Köszönöm a segítséget! -
cafat
aktív tag
Sziasztok! Jelenleg 1 tv és 1 internet leágazásom van. TV-t szeretném még egy helyre elvezetni.
Jelengeg egy kettes splitter van. Ez helyett tegyek egy 3-as splittert vagy a mostani 2-es elosztó után egy másik 2-eset?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- iPhone topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Már alig hallucinál az új kínai AI-modell
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest