- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
No, úgy néz ki immáron sokadszorra, de remélem most télleg kész van. :)
X-COM, köszi! :) -
PeliScan
addikt
Na, találtam vmi uticsomag-varázslót, lehet h ez megoldás lesz.
-
PeliScan
addikt
Puttána. :(
Minden megvan, időzítés, hang, király, le is játszottam 1x, minden megy, de! Ugyanakkor maradt a file, mint a hang integrálása előtt, tehát a hangfile-t nem tette be, hanem csak hivatkozik rá, viszont aígy hogy másolom fel CDre, meg egyáltalán... :o
Dolgozom az ügyön, de ha erre kész megoldás... :) -
PeliScan
addikt
Most nézem X-COM linkjét, az időzést sikerült megoldani, de elképzelhető h nem lehet megcsinálni h egy mp3 v wav az egész lejátszás alatt szóljon..? Ha igen, merre..? :o
-
PeliScan
addikt
válasz
TrollBalint #6 üzenetére
[tehát megcsináltam az előadást, nem is volt automatán, mert magyaráztam közben. Csak sajnos egy fontos ''néző'' nem volt ott, így felvettem amit mondtam diktafonra (SL45i :D) tehát azt tenném hozzá, és elküldeném a hiányzó résztvetőnek, viszont akkor én már nem leszek ott, tehát ezért kell az automata, hogy a magyarázáshoz igazodjon a képöváltás is]
-
PeliScan
addikt
Sziasztok! :)
Teljesen autodidakta módon vetettem bele magam egy hete ebbe a remek Office alkalmazásba, mivel kellett egy kutatási prezentációt csinálnom.
Meg is csináltam, sok sok kép van benne, amit az egyik csoporttársam léptetett, gombnyomással. Jól sikerült, de sajnos a tanárbácsi nem volt ott, viszont én előrelátó módon felvettem a hanganyagot (amit mondtam a vetítés közben, ~35 perc) tehát szeretném reprodukálni az előadást.
Ehhez az kéne, hogy be tudjak illeszteni a .ppt-be egy ekkora hangfájt, ''egészben'', és meg tudjam úgy csinálni, hogy egyszer én meghallgatom, tudom h mikor kell léptetni, és akkor megnyomok egy gombot, de a PowerPoint ezt ''menti'' tehát a következő lejátszásnál önmagától fog akkor léptetni, amikor én léptettem!
Érthetőbben; van sok diám. Kézzel léptetném, változó időközönként. Azt szeretném, hogy a PowerPoint elmentse hogy mikor léptetek, és ezt után már önmagától csinálja!
Megold6ó ez? (1általán érthető, h mit szertnék? :F)
Nagyon hálás lennék ha vki segítene, köszönöm előre is! :)
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest