- Még el se terjedt, de már másolnak
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy egy ismerősöm gépén szinte semmilyen ppt fájlt nem lehet hibátlanul megnyitni, amit a kollégáitól kap? Sok helyen elhagy betűket, szórészleteket, és helyette teleszórja pontokkal, vesszőkkel a helyüket. Azt figyeltem meg, hogy a szó eleji nagybetűk például a kedvencei, de vannak olyan szavak, amiket viszont nem bánt. Először a fájlokra gyanakodtam, de teszteltem saját gépen is, és semmi bajuk, illetve ahonnan kapja ott is meg tudják nyitni gond nélkül.
2007-es office-t használt, de korábban feltettük mellé a 2007-es ppt viewert, érdekes módon az jól nyitotta meg (csak szerkeszteni nem tudja vele, ami azért nem lenne rossz). A cég most megvette az office 2010-et, erre frissítettem a gépét, de az új sem bír elbánni a fájlokkal, sőt emellett már a 2007-es megjelenítő sem hajlandó elindulni még újratelepítés után sem, a 2010-es viewerrel pedig ugyanolyan rosszul jeleníti meg.Van-e valakinek ötlete, hogy ez mégis mitől lehet? Szívem szerint újrahúznám a gépet, de még kb nyárig nincs rá lehetőség, viszont fontos lenne, hogy rendesen tudja nézni a fájlokat, mert komoly dologról van szó, építkezés ellenőrzés..
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Formula-1
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OpenWRT topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest