- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Tul
aktív tag
Most eszmélek, hogy ez már több mint fél éves! Nekem itt a PH! hardver piacon kb. 36-37-re értékelték a Sapphire xt-met, amin szintén fél év gar van. Ehhez viszonyítva még mindig soknak tűnik a +15:( Persze ez itt olyan hely, ahol csak venni érdemes, eladni nem, úgyhogy normál emberi mértékkel a +14-15 az szerintem oké:)
-
Tul
aktív tag
A ti4200-ért kérhetsz akár 20-at is, attól függ milyen. Az a 9600pro (ami nem igazi pro), semmiképpen sem ér többet 34-35huf-nál újonnan! Tehát ha beszámítják a geforce-ot, akkor max. 15-öt legyél hajlandó ráfizetni:D Szerintem is nézz szét jobban, mert máshol ennyiért már xt-t veszel. Ha pedig használt kártyától sem riadsz vissza, 40-45 körül már nem egy fx5900xt-t láttam itt árulni:))
-
gege71.hu
addikt
A keresletuket tekintve mindenkepp. Plusz a 9600pro mellett szol a DirectX9 tamogatas is.
Ha lattal mar vizmegjelenitest(pl far cry, de akar meg az ut2k3/2k4 is) dx9-et tamogato radeonok es egy dx8.1ig jo gef4 kozt akkor tudod mirol van szo.
Anno en is gef-rol valtottam radeonra (bar nemileg tartottam tole), de a kepminoseget tekintve radeon mindenkepp szebb!!! es kb ez jon le az kereslet-ar viszonyukban is altalaban...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest