- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
Bazsy
aktív tag
Nekem meg asus p4c800 deluxe on alap biossal ment, miota uj bios van rajt, nemmegy, nemhinném hogy a biosfrissités átrakott egy jumpert:)
Szoval vmi megoldás?:) -
ferpal
csendes tag
Abit NF7-nél a KBPWR1 jumperrel állithatod be.( közvetlen a táp alatt van az egér és a bill. dugalj mögött )
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
mas (nem teljesen vagy a temaba de majnem :) ), szoval: egyszer lattam olyan alalapot aminek volt olyan lehetosege hogy a bill-en bekellett utni egy kodot, es csak azutan lehetett elinditani a gepet. ilyent minden alaplapra lehet tenni biosfrissitessel, vagy ez nagyon egyedi cucc volt?
-
Full
tag
NEkem Abit NF7S em van ott hol kell?:D Én is átálítottam a biost de ott ne mjó:(
a Bill ps2 es -
corm
senior tag
es ha szabad megkerdezni hogy hijjak eztet a helyet ahol jumperelni kell? nekem ugyan masmilyen asus lapom van de gondolom a nevuk egyezik, mert sehol nemtalaltam eddig
-
mucius
tag
jaja, jumperes móka volt, már megoldottam de azért kösz
de ezek az asus mérnökök azért tudják hova kell rakni a jumpereket :C agysebészi mozdulatokra és egy csipeszre volt csak szükség :DD -
makimiki
tag
asszem nálam bioszban csak anyit kelet állitani, hogy power on - any key és már működöt
[Szerkesztve] -
Furymaxx
tag
hali
álltalában nem elég a biosban beállítani, hanem az alaplapon is át kell tenni az ennek megfelelő jumpert. én elég sok ilyen alaplappal találkoztam -
mucius
tag
van nekem egy ASUS A7N8X-X lapom, aminek a biosában beállítom a power on by ps2 keyboardot (any button, power button, tökmind1) de nem hajlandó elindulni a gép, hiába nyomkorászok a billt.
mi lehet a gond :F
a billentyűzet ps2-es (alap genius), szal még az se lehet hogy usb-s mivolta miatt szarakodna
Please Help
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged