- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
PumpkinSeed #12 üzenetére
Köszi.
Telepítettem az nmap-ot, utána meg annak egyik grafikus felületét , a zenmap-ot. Most megnézem, hogyan működik.
Egyébként ha vki tud weboldalalakt is ilyen célokra, továbbra is szívesen fogadom azokat is.
-
mzx
senior tag
Felélesztem eme régi topicot, mert nem találok mást, ahova kérdésem passzol.
A sztaki hu -nak wigwam portvizsgálója megszűnt? A sztaki oldalán nem látom, a google találatokról linkelve hiba jelentkezik.
A másik kérdésem: milyen weboldalakat ismertek még, melyek (szintén) remekül működnek EGYIDEJŰLEG TÖBB, fontos port vizsgálatára (hogy zárt/nyitott/láthatatlan-e éppen)?
Emellett olyan is érdekel, amelyen egyetlen, bizonyos, általam megadott portot vizsgál.
(Persze teljesen jó, ha az előző két funkció mindegyikére képes az adott weboldal.)
-
X@b3e
addikt
Hálás köszönet mindenkinek, bepróbálom a progikat
-
wnix
senior tag
nmap Bővebben: link
-
X@b3e
addikt
Esetleg létezhet olyan progi, amivel a helyi hálon, velem egy routeren lévő másik gép használt portjait kideríthetem
-
törölt tag
üdv!
javaslom a sysinternals ( Bővebben: link ) TCP View nevű szösszenetét, erre találták ki.
[Szerkesztve] -
Attesz
aktív tag
Sziasztok!
Még mielőtt valaki valami rosszra gondolna nem kalozkodás céljából kell!!!
A gondom az, hogy router mögül internetezek és a portforwarding miatt kéne!
Szoval a lényeg az, hogy van néhány program aminek nem tudom, hogy melyik porton komunikál és ezért a portforwardingot sem tudom beállitani!
Nekem olyan programm kéne(persze ha van ilyen)ami szép sorjában kiirja, hogy xy portot a ***** program használja!
Köszi
Attesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest