Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunlipi88
csendes tag
válasz
Begbiebike #996 üzenetére
Mi alapján választottad az r10-et? Én is ilyesmit keresek. Épp most az u10 olcsóbb (45e)
, de a t10 is csak 70e. Elég nehéz kiigazodni ezek között, hogy mi a különbség és mi mennyit tud. -
pjen
félisten
válasz
tothjozsi96 #998 üzenetére
Most gyárit vettem, de meg fogom próbálni a temust. Ott ennyi pénzért hatot kapok.
-
pjen
félisten
Üdv. Párszor már kimostam a Dyson V12 szűrőjét, rendeltem egyet, hogy ne kelljen várni a száradásra. Hát új élet költözőtt a gépbe. Ez a mosogatás szerintem nem tesz jót a szűrőnek.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Van egy Rowenta RO6963EA porszívóm. Új korában nagyon jól működött. Szép lassan úgy éreztem mintha nem lenne olyan erős, de azért még mindig kellően jól teljesített. Cseréltem benne HEPA szűrőt meg azt a másik szűrőt is, és akkor ismét azt éreztem hogy megint k*rva erős. Aztán pár használat után sokkal gyengébbnek éreztem.
Ugye van a porgyűjtő tartályon az a szűrő, azt ki szoktam mosni, de nem igazán lesz jobb a helyzet. Néha azt is érzem mintha a tartály nem jól lenne a helyén és eresztené a levegőt.
Kicsit butuska a kérdésem, de valaki találkozott hasonlóval?
Minden jól van összerakva, "karban van tartva", de igazából mégis érzetre sokkal gyengébb mint új korában.Mi okozhatja ezt?
-
-cobra-
aktív tag
válasz
Begbiebike #993 üzenetére
Sörtés fejjel is lehet kemény padlón dolgozni, de nem egy felemelő érzés, hangos is, nem is fordul úgy, fluffy nyilván jobb.
-
Begbiebike
csendes tag
Ugyanez a dilemmám, kiadnék a dyson V8-ért ennyit (160e), ha tényleg olyan jó.
Kérdés: nem elengedhetetlen ehhez a fluffy fej keménypadlóra?
Mert a mezei V8-hoz nincs, absolute verziót meg csak a drágább modellekből látok, külön meg elég drága.Nem járok jobban akkor egy fluffy fejes Rodmi, Xiaomi modellel?
-
Munkas
aktív tag
Akkor V8 lett. 5-15 nap közi szállítási időt írtak, igaz eddig se kapkodtam vele, de azért most már kíváncsi vagyok milyen.
-
-cobra-
aktív tag
Én is racionálisan szoktam dönteni, és próbálom a legjobb ár/érték arányú terméket venni. Anno a Xiaomi (Roidmi)-t is ezért vettem, mert jó ár/értékkel bírt. Aztán évek alatt voltak kisebb nyűgjei és használat közben sem volt egy tökéletes termék számomra. Szerettem volna jobbat, és megfogadtam hogy nem fogok kompromisszumot kötni mert utána megint évekig azt bánom. Én a Dyson V12-vel maximálisan meg vagyok elégedve, most is ezt venném, és nem azért mert Dyson hanem azért mert jó.
-
Munkas
aktív tag
A keret kb. mindegy. Inkább a racionalitás a korlát. Amikor egy termék árának nagyobb részét tesz ki a márkanév, mint a tartalom, az már nem nekem való (divat márkák), vagy olyan funkciókért kell fizetni, aminek számomra nincs értéke (pl. mechanikus óra vagy bio élelmiszer). De ha tényleg annyira jó a Dyson, akkor az is jó lehet
-
Munkas
aktív tag
Igen. Azt olvastam. Fent van a listán a Samsung VS15T7031R1/GE (85 eFt), és az utóda (?) a VS20B7551BF/GE (90 eFt). Bár nem tudom mi a különbség a két modell között, a főbb paramétereik azonosak. Talán a VS20-on kicsit igazítottak a tapasztalok alapján?
Feleségem Aldi katalógusban látta a Philips XC3032/01-at (80 eFt).
Fórum alapján Dyson V8 2023 (130 eFt)
Ezek kb. egy kategóriás cuccok. Talán a Samuk egyszerűbbek, kisebb akkuval (43 Wh), a Philips és a Dysonéval szemben (60 és 65 Wh).
Persze nem ez számít, de a többi hókuszpókusz marketing szinten van. A "cyclone" szó pl. kötelező kifejezés mindegyik porszívó tech. specifikációjában, ahogy 99,9 után írt 9-esek száma is tetszőleges. (Talán a Dyson volt annyira korrekt, hogy az aeroszol mértfrakciót is odatette mellé.) -
-cobra-
aktív tag
-
Munkas
aktív tag
Kösz! Valami ilyesféle megerősítés és tippeket várok. A fentiek alapján én is hasonlókat nézetgetek. +még AEG, Kerher, de nekik csak egy-egy modelljük van. Lehet, hogy ezért szimpatikusak, ahogy Samu-ból sincs sok. De a Philips-ből 100-150 eFt között van 20 db. És a főbb paramétereik alapján rá nem jövök, hogy melyik is lenne nekem optimális.
Az itt olvasottak és az alábbi alkalmazási cél miatt még egy V8-ra is gondoltam, mert itt sok a Dyson fan és dicsérik, és az a modell még nem olyan irreálisan drága.
Állatkák mellé kellene. Többnyire két Neato járja a ház két szintjét, meg ritkán a vezetékessel megy a nagytakarítás. Csak amikor kidől a csipsz vagy kutyából szőrpamacs marad a szőnyegen, akkor kell egy gyorsan bevethető cucc.
Az elődje egy Bosch 2 in 1 amit már új korában sem tartottam túl sokra, de már 5-6 éves, és mostanra szerencsére elfáradt az akksija amit 20-30 eFt-ba kerülne cserélni, így boldogan vállok meg tőle. -
Munkas
aktív tag
Ha normális műszaki tartalmat szeretnénk, pl. a Sziamiau és a Dájszon között, milyen márkákat érdemes megnézni? Mondjuk 100 eFt körül.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Van egy Rowenta RH9879WO rúdporszívónk. Hol tudnék, hol érdemes hozzá motoros fejet venni minél jobb áron? 20-25k plusz szállítás elég húzósnak tűnik...
-
dorika87
őstag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
Olyan Xiaomi akkus állóporszívót keresek, ami meg tud állni önmagában is, tehát nem csak a fali konzolra téve.
Köszönöm! -
menyhartlevi
aktív tag
Sziasztok!
Az Euronicsben van most 30 ezerért Roidmi M10, van valakinek ezzel a típussal tapasztalata, milyen lehet ez? Első akksis porszívóm lenne egy pici lakásba.
Üdv: Levi
-
Zoona
aktív tag
2 munkatársam is a Proscenic P11-el próbálta ki a rúdporszívók világát, ha mégsem tetszene nem buknak rajta nagyot alapon de ca. 1 éve használják, szeretik. Könnyebb azóta a takarítás mert hogy csak előkapják és do it. Egy hátulütője van, ha megmakkan akkor vélhetőleg kuka.
-
cibus
senior tag
proscenic p11 smart és ebből a 30.000pa verzió.
Erről tudtok valamit? Asszony rendelt egyet 38ért, annyit megért? -
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Szüleim szeretnének venni egy Dyson V12 Detect Slim Absolute porszívót. Próbáltam nekik ajánlani pl Philipset, de megette őket a médiacápa
Az lenne a kérdésem, hogy van valami tuti tipp hol érdemes megvenni? Alzán 265, Dyson oldalán 273. Árukeresőn van 1-2 hely ahol 230, de onnan nem biztos hogy megmerném venni. Külföldi vásárlás is jöhet, bár osztrák mediamarktban ~250, akkor meg inkább itthon venném a 3 év gari miatt
Köszönöm előre is!
-
cibus
senior tag
Sziasztok! 35 körül van valami normálisabb porzsák nélküli porszívó? Tudnátok valamit ajánlani? Köszi
-
cibus
senior tag
Sziasztok. Vett esetleg valaki a Lidl-ben ilyet, amit most lehet venni? Van valami tapasztalat? Megér ennyit?
-
Matthewus
őstag
Sziasztok!
Milyen vezeték nélküli porszívót ajánlanátok egy ~50 m2-es panellakásba? Laminált padló van és 2 kisebb szőnyeg, háziállat nincs. Vezetékes porszívót nem tervezek mellé.
Keret: 100-150e Ft. -
atish15
aktív tag
Sziasztok. Van itthon egy fém tartályos parkside száraz vizes porszívóm. Eddig sem volt halk viszont most éles sivító hangot ad amikor bekapcsolom. Ha leveszem a szívórészt a tartályról akkor ez abba marad. Arra következtetek, hogy vakhoz köthető ez. Volt valakinek hasonló tapasztalata?
-
csabi324
tag
Sziasztok.
Vásároltunk egy Roidmi X300 típusú porszívót.
A problémám az lenne hogy a normál porszívófej nagyon merev.
Olyan mint ha szorulna a feje.
Tehát mikor porszívózol, nem tartod ugyanolyan szögben a gépet és a fejnek lekéne követni a mozgásokat.
És ez a probléma hogy mikor engedném lejjebb a gépet a fej mozdul vele és elemelkedik a padlótól.
Lábbal vagy kézzel kell vissza lenyomni a padlóra.
Az lenne a kérdésem hogy ez gyárilag ilyen(ami szerintem nem igaz)vagy hibás lenne a fej? -
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Euronics-nál most akciós 2 Dreame modell is:
- R10 Pro - 84k
- T30 - 104kMost megint előjött bennem a melyiket érheti meg jobban megvenni dolog az 55nm panelba - de hátha más is gondolkodik újra, ennyiért vélhetőleg ezek jó vételek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest