Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Begbiebike
csendes tag
válasz
hunlipi88 #1000 üzenetére
Egyértelműen a 2 motoros fej miatt, kellett a plüss a keménypadlóhoz és a legtöbb géphez nem adnak. Pláne ennyiért. (74e volt akcióban)
Nem tudom milyen jelentős különbségek vannak a gépek között, túl sok a típusjel/szám.
Nekem csilivili lcd kijelző nem kell, auto szívóerő állítás sem.
Jobban bejön, hogy a dokkoló csak egy tartó és én döntöm el mikor töltöm.Az emagos ember amikor átvettem, nagyon rá akart beszélni a plusz garira, mert szerinte hiába egy mozdulattal cserélhető az akku, nem lehet kapni hozzá, és tuti be fog sz@rni a gari lejárta után. Kb hülyének nézett, hogy nem kértem a plusz 1 évet 10 ezerért. Vajon igaza volt?
Nálam sokáig szokták bírni a cuccok, és akkut is láttam a kínai webshopokban, igaz drágábban (20e körül).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest