Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
tompiheroe83
üzenetére
Ha ez így van, miért nem fejlesztik a shop-ot? Miért nem lehet a legerosebb labdát venni? Piros lasztit senki se vesz... Miért nem lehet potikat meg revivot venni? Azt is vennék ha épp gym-ezés közben fogy el. Ha már tiltott a külön térkép {pl. fastpokemap}, miért nem lehet térképet venni?
-
Kiérve a belvárosból lófaszt se lehet fogni mert nem jön.
-
tompiheroe83
tag
Lehet köpködni a Nianticra(én is gyakran) de én igazából "megértem" őket.
Túl sok ingyen coint lehetett összeszedni eddig(én már 7500+ ban vagyok, úgy, h persze átlag felett toltam mindig, de ez akkor is durva) ezt úgy lehet visszafogni, hogy megelőzzük a 10-es gymeket, amire jött az új prestige számolás, könnyebb bontani mint építeni, pipa.
Igényt kell generálnunk az emberekben a coinra, hogy vegyenek. Költsenek többet.
Pokemon bag upgrade - new generation monok nemsokára, pipa.
Items storage - nehezítsük meg, hogy bármikor könnyen jussanak itemekhez, redukáljuk a speedet, toljuk az embereket a raktározás irányába, pipa.
Inkubátor - legyen különlegesebb ami kijön belőle(halloween dupla candy volt a próba sztem, utána kivették a tojásból a rattatát stb, sztem a tojásokban lesz még változás), pipa. -
Az a vicc amúgy ugye "elvileg" a cheaterek miatt tiltották le a rootolt készülékeket (mintha PC-n nem indíthatnék el egy játékok mert rendszergazda vagyok, na mindegy ez már lejárt felháborodás). De ugye még mindig orrba szájba mehet a csalás (10 másodperces googlizással lehet találni) és aki csal annak megy minden rendesen, de a lényeg hogy a becsületes playernek mozgó járműről már nem lehet pokestoppot pörgetni mert az olyan ejnye-bejnye....

Tényleg ennyire inkompetens, nem hozzáértő, nem kommunikáló, hanyag fejlesztő csapatot nem láttam még sosem, mintha szándékosan próbálnák tönkretenni a játékukat frissítésről frissítésre.... Annyira nagyon sajnálom hogy pont ők managelik ezt az amúgy nagyszerű ötleten alapuló játékot

-
azt hozzátenném, hogy eddig a melóhelyen ülve semmi poké nem volt rangeben. (haller utca, bp)
most beléptem:
grimer, horsea, shelder, magicarp amit meg tudtam fogni.
és a nearbyban van egy lapras, de mivel ötletem sincs hová spawnolt, így nem is tudok elmenni érte..brühühü -
Boborján
tag
Én nem kaptam semmilyen daily bónuszt semmiért. Ti miért kaptatok?

-
A spoofing más, mint a bot.
Spoofingnál az ember játszik, csak otthon ül és mászkál a térképen (azaz hamis koordinátákat ad meg), de ugyanúgy ő kapja el a jószágot, pörgeti ki a stopot, ő mondja meg merre menjen.
Botnál a user semmit nem csinál, helyette fut a bot és gyűjti össze a dolgokat. Aztán amikor kedve szottyan belép és látja mennyi mindent összeszedett a gép.jer1cho: értem én, azt szerettem volna mondani, hogy attól, hogy most nem jó, attól még ne húzd le a wc-n azt a részét ami jó volt.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
tomazin
üzenetére
Ez azért nem így van. Nem a varázs múlt el, hanem a játék lett használhatatlan (nekem). A kettő nem ugyan az. Megveszek egy játékot PS4-re, játszom vele annyit, amennyit, nem sajnálom rá a pénzt, meg az időt. De megveszek egy játékot PS4-re, beleölök mondjuk 150 órát, majd a felénél lelövik a szervereket, akkor ott nem a varázs múlt el, hanem a játék múlt el. Én játszottam volna még, csak hát nem lehet. Kb. itt is ez a helyzet. Játszottam volna, csak hát így én nem tudok...
-
lm83
őstag
Én azt hittem az új frissítések óta nem mennek a bot-ok...
Vagy tévedtem?Én villamosról szoktam pörgetni.
Illetve sétálni, persze beakad a gps, aztán száz méter után nagynehezen ugrik az ember egyet. így átugrottam két stoppot, meg még kiírja hogy gyorsan megyek... Hát ha működne ez jó is lenne.
Arról nem beszélve, hogy megint olyanok a legutóbbi pár frissítés óta, hogy gym-ben harcolni sem lehet, mert vagy közben lép ki, vagy még előtte... -
-
Atex
tag
Mentem egy próbakört. Nekem az a tapasztalatom, kb. 10 km/h órával vették vissza a "játék sebességét". 30 km/h órával tudok pörgetni és pokemont fogni. 40 km/h körül "try again later" és "i'm passanger". Ez annyira engem nem zavar, mert a településemből adódóan ezeket a határokat teljesíteni tudom. Gyorsabban nem is tudnék menni, mert a stopok olyan közel vannak, hogy nem tudnám megpörgetni. Majd ha bejön a napi limit az teszi be a kiskaput.
Sokkal jobban zavar két dolog.
1. A Zombi módjára bolyongás.
2. A magánterületi spawnerek, kb. 2 hete. Persze nem a Rattaták vannak ott. Most is körbejártam egy utca tömböt autóval, majd gyalog és az Abra sem és a Squirtle sem lett meg.
A napi küldetések teljesítését hol tudom megnézni? Mert a pontokat már adja érte.
Ja azt elfelejtettem, hogy huzamosan mentem 90 km/h fölött és bejött egy Ghastly. ???? Ez nem probléma?!
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Sajnálom a rá fordított időd, pénzt, és energiát.
ezt az egyet ne tedd. elmúlt a varázs, eljött egy pont amikor már nem kell. ettől még az addig vele eltöltött idő értéke nem csökken, csak az újonnan belerakandóé esett annyival, hogy nem éri meg.
mellesleg ha tényleg így van, ahogy írjátok, akkor a halloweeni visszacsábítás(om) nem ért semmit, mert akkor nekem is del.
-
BaLee
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Félek, hogy nekem is. Nem tudom miért nem volt elég (az amúgy marha idegesítő) "i'm a passenger" gomb ami indokolatlanul felugrált percenként mindig a legrosszabbkor (vagy pokemonra bökve vagy épp pokestop hatótávba érve és pörgetés helyett) de én is kocsiban szereztem a labdák 90%-át.
Az nem zavart, hogy nem látok ilyenkor pokemonokat mert pokemonra vadászni tényleg veszélyesebb, de rábökni lámpánál egy stop-ra és mikor elmész mellette megpörgetni na az nem volt túl bonyolult.A térkép hiánya is baromira zavart, a tervezhetőség és a célirányos játékot céltalan bolyongássá redukálta, de mindezek mellé ha már labda sem lesz akkor már nem is lesz miért bekapcsolni a játékot.

Elég vicces lesz, hogy végül maguknak a fejlesztőknek sikerül jó 4 hónap alatt kicsinálni a saját játékukat.

-
petyus_
senior tag
Nem értem, hogy miért kell a stopoket speedlockolni, botok annyival mennek, amennyivel mondják neki, fakeGPS szintén. Ezzel csak a normális játékosokkal basznak ki.
-
TazLeacher
nagyúr
Nekem a játék a mai nappal véget ért. Az, hogy mától nem lehet autóból stopot pörgetni, lényegében nekem kinyírta a játékot. A környékünkön nincs stop, nincs Gym, melóba menet pörgettem, és hazafelé. Az, hogy napi 6-10 km-t sétálok, de nem tudok pörgetni stop-ot, már megszoktam az elején. Az, hogy most úgy gondolják, hogy naponta üljek autóba, autókázzak el 10 km-t, majd száljak ki, és sétálgassak ezek után még 30-50 percet, ez egy vicc. Ha normálisan lenne elosztva minden, akkor nem lenne ilyen gond, de ugye ilyen nincs...se a stopok, se a gymek, se a pokémonok nincsenek a környéken.
Elvették a nyomkövetőt, elvették a térképet, most elvették ezt is. Nagyjából magasról sz@rnék is rá, ha nem költöttem volna a játékra pénzt. Nagyon megbántam. Nem a pénzt, mert eddig jól szórakoztam, elvoltam vele, ezért ha nem is korrekt módon, de "megérte". Azt bánom, hogy egy ilyen f*******ó brigádnak adtam pénzt. Nem tudom, hogy rajtam kívül hány olyan madár van, mint én, aki nem használ valami csalást (és esetleg még pénzt is költött a játékra), de remélem belefulladnak a saját sz@rukba a fejlesztők.
Az itteni közösségnek köszönöm az "együtt töltött időt". Majd unalmas óráimban valahol várakozva előveszem a játékot, töltök le hozzá valami faja kis FakeGPS-t, és elszórakozom vele, ha már fizettem érte. De mivel ez a része nem túlzottan érdekel, így szerintem hamarosan befejezem végleg. Sajnálom a rá fordított időd, pénzt, és energiát.
-
avmpg
tag
Nem veszhet.

"Got a real phone, with a GPS that drifts away from a gym -> SOFT BAN
Spoofing? Just uncheck 'simulate drifting'
On a bike? A bus? Riding shotgun? -> No Pokéstops for you.
Spoofing? Just use the joystick function to move at a slower rate!
On a bike? A bus? Riding shotgun? -> No Pokémon for you.
Spoofing? Just use the joystick function to move at a slower rate!
Playing with a single account? -> Good luck finding a spot in a gym!
Spoofing with multiple accounts? -> Knock out a player with a secondary account, then upload your main mons!
Can't reach that remotely located gym? -> No coins for you!
Spoofing? Just set your GPS location to the remote gym!
No mons where you live? -> Tear. :'(
Spoofing, but no mons where you live? -> Take a trip to SF from the comfort of your living room!
Too cold to play? -> Tear. :'(
Spoofing, but too cold to play? -> Take a trip to SF from the comfort of your living room!
" -
¤Envy¤
aktív tag
Vidéki vagyok... eddig úgy oldottam meg a cuccok kérdést, hogy mikor Pesten jártunk kocsival, a belvárosban szépen teleszedtem a táskámat fullra, aztán abból éltem itthon... ha ennek annyi, nekem is annyi, mert itt van alig 2-3 stop, és nem fogok mellettük ülni 5perceket, hogy kapjak 3 labdát...
ez így nagyon nem kóser...Majd megnézem ma, mire jutok, mert pont megyünk Pestre.
Mondjuk most még van pár cucc azért.Miért érzem úgy, hogy egyre jobban eltolják ezt a játékot? Ki fog télen mínusz 20 fokban sétálni, meg órákat állni 1-1 stop mellett?

-
Aramir
őstag
A "Try again later" szöveget akkor írja ki, amikor kipörgeted, látszólag semmi sem történik, ezért úja megpróbálod, és jön a "Try again later" szöveg, ilyenkor nézzetek rá a journal-ra, mert lehet megkaptad a cuccokat a stopból, csak nem változott meg a stop színe kékről lilára. Sokszor jártam már így, amikor pörgetésnél megakadt a kapcsolat a szerverrel.
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! A pokémonok a helyüket változtatják? Vagy ugyanott vannak? Vagy naponta más pokémon jelenik meg ugyanazon a helyen?
Másik kérdés, honnan tudom, hogy egy adott pokéstop vagy gym, hol található? Minap rákattintok a nagy messzeségben egy pokéstopra és felhoz egy képet, amin egy jó kis játszótér van. Az irányt látom, de baromi messze lehetett és fogalmam sincs, hogy hol lehet, mivel ismeretlen helyen voltam. Szóval van valami koordináta vagy utca és én nem találom?
-
avmpg
tag
A legjobb összefoglaló a jelenlegi helyzetre:
[link] -
avmpg
tag
Hétvégi tapasztaltok.
Vasárnap megjelent egy Snorlax a sightingson. Első helyen. Rohanok ki.
Spirál formában szaladok kifele. Sehol. Már minden szélső értéket kipróbáltam.
Kezdtem feladni. Visszamentem oda ahonnan idultam, és mi történik? Megjelenik.
Pont ott ahol indultam!!!
Másik.
Ma reggel. 10 pokestopból 10: "Try again later". Nálam is!
Illetve az új spawn regdszerrel a hétévégén 3 dratinit fogtam, ott ahol eddig sose.
+ a Snorlex, + vagy 10 Eevee, stb... Pedig most nem volt időm játszani, csak néha indítottam el.
Ráadásul írjátok, hogy trainelni még ennél is nehezebb lesz a gymeket?
Eddig se volt probléma kiütni a másik csapatot. Viszont már nem is trainelek, mert semmi értelme, már most is olyan macerás... Mi lesz ezután?
Nálam ez a baja a játéknak.#6852
Eddig még nem vettem észre, hogy csak mozgásra jelennének meg a mon-ok.
Ha jó helyen vagyok, akkor jön álló helyzetben is.
Nekem inkább a frissítéssel van bajom.
Nagyon lassan frissít a környezet. Ha gyorsabban megyek arrébb, akár gyalog is, akkor nem jelennek meg mellettem (lásd Snorlax történet fent).Az elmúlt kb. egy hónapban számomra nagyon sokat romlott a játékélmény.

-
marositech
senior tag
Mostantól gyűlölöm a "Try again later." szöveget... Vége a bkv-s stoppörgetésnek...

-
bebe159
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nálam is rendben van. Kikeltettem reggel egy 5 km-es tojást, jött is kb 30 pokémon a szokott helyeken.
-
-
MaciG
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Oké, csak azért kérdeztem, mert én ilyet nem vettem észre, ugyanúgy vannak, és pár másodperc is jelent meg egy, pedig itthon ülök, csak bekapcsoltam megnézni.
-
Dr.NX
veterán
Budapesten ugyanolyan sok pokémon jelenik meg, ráadásul a lakásban is spawnol szinte mindig 1-2, eddig soha. (Remélem egyszer Dragonite nest lesz.
)
Nyilván fejlesztik az algoritmust, hogy olyan helyeken legyen spawn, ahol van is játékos, ne a szántóföldre menjen el a szerverkapacitás, bár ez így volt nagyjából eddig is. -
-
RM1
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nekem ugyanazok jelennek meg, és ugyanott, mint eddig. Elfogni is kb. ugyanúgy tudom őket. Néha vannak olyan napok, amikor eltűnik minden az adott spawn helyekről.
-
-
Atex
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Akkor a Lure? Bár az én figurám mindig rohangál.
Működnek az új bónuszok. Hol tudom az állapotukat megnézni?
-
MaciG
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ez tapasztalat, vagy valahol megjelent "hivatalos" közleményében is?
-
Tegnapi frissítés óta nem jönnek a pokemonok ha egy helyben van a játékos, valamint a megszokott utak során csak tized annyi jelenik meg. Az animációk simábbak lettek de a telefon most már 2%-ot merül percenként. Jól szétbaszták.
-
Atex
tag
A hétvégén voltunk Exxegcute vadászaton Gazdagréten. Pont aznap bedöglött a térkép, egy Charmander bánta, de 18-18 db Exxegcute-ot összeszedtünk a Fiammal. Meg is lett neki az első, ideális movsettel, nekem meg a harmadszor is az egyik legrosszabb támadót sikerült evolválni igaz CP2300, IV91 (vadon fogva cp822). Összejött a 2. Arcnainom is, ez is Bulldoze támadással. Erre a napra be is fejeztem az evolvot. Kikeltettünk 5 db 10km-es tojást 2 Hitmonlee, 1 Jinx, 1 Scyther, 1 Elektobuzz. Fogtunk vagy 5-5 db Mr. Mine-t, Hurrá! Mire hazaértünk 5 gymünk levolt rombolva, így még volt egy kis harc is, ami jó móka volt. Összességében sikeres napot zártunk.

A szombati nap kapcsán több dolog felvetődött bennem:
Értem én, hogy tűzzel vassal irtani kell egy konkurens szoftver céget, de mi káruk származna belőle, ha megcsinálnák ők a térképet? Kevesebbet sétálnánk? Kevesebbet költenénk? NEM! E két általuk fontosnak tartott célt nem befolyásolná hátrányosan egy egyszerű térkép. Ha követő rendszert nem képesek csinálni normálist. Ne jelölje, hogy meddig van ott a pokemon, ne lehessen szűrni sem, csak ne legyünk teljesen össze vissza kóborló zombik.Csodálattal teli irigységgel néztük a szörnyek felhozatalát, de legalább ilyen erős volt a meggyőződés arról is, hogy vidéken is jó játszani, mikor megnéztünk 10 db Lvl10.-es gymet és a leggyengébb pokemon 2000Cp-nél kezdődött mindegyikben.
Az event után egyértelműen változatosabbak lettek a pokemonok, ez talán jó is. Csakhogy a spawn helyek is áthelyeződtek, és nálunk többet beraktak magánterületre. Ez kimondottan rossz, ha a céljuk az új játékosok esélyeinek növelése volt. Ezt akkor vettük észre mikor még volt térkép. Illetve mikor jelzi a pokemont és már harmadszor járjuk körbe az utcákat, és az én szaladgálós GPS-em berohan egy családi ház udvarára, és lám ott a 10 perce kergetett szörny.
Az Eeeveek evolválásával kapcsolatban, ugye az átnevezés csak az első esetben működik. Utána azt vettük észre kiegyenlítik egymást. Mindkettőnknek van 5-5-5 db, soha nem volt olyan, hogy valamelyikből kettővel több lett volna mint a másik két társukból. (Ha ez már elhangzott a fórumon, akkor bocs.)
Írtátok ellőttem, hogy a frissítés után nehezebb lesz gym prestige-t növelni. Ez már a mai napon is így volt, mert a tegnap vissza foglaltakkal ma edzettünk kicsit. Amivel máskor 2000-2500 pontot növeltünk, ma az istenért sem tudtunk 1200-nál többet elérni. Már értem miért nem. Nem figyeltem meg, de mintha Xp-t viszont többet adott volna.
-
bebe159
aktív tag
Appfrissítés még nem volt, de már kaptam first catch of the day bonust. Pár napja már a szobámból elérhetőek néha.
-
bebe159
aktív tag
Hmmm akkor jól kapisgáltam. Mintha eddig könnyű lett volna gymet húzni, ma 8k prestige volt kb 3/4 óra.
-
Dr.NX
veterán
válasz
bebe159
üzenetére
Ha ellenséges gymet ütsz, több pontot veszít, mint eddig. Saját gym felhúzásánál pedig kevesebb pont jár.
Tehát könnyebb lesz ellenséges gymet bontani és nehezebb saját gymet húzni.De végre gym nullázásakor egy rövid ideig csak a lebontó tehet be új pokémont!
Épp ideje volt, eddig legalább 4-5 alkalom volt, amikor valami GPS spoofer lenyúlta az üres gymet. -
bebe159
aktív tag
Hamarosan jön a frissítés. Tudok valamennyit angolul, de ezt nem igazán értem, hogy mi akar lenni:
The amount of Prestige a rival Gym loses when you defeat a regular Gym member has increased. The amount of Prestige gained by training at a friendly Gym has been lowered.Hm, bocsi ez nem még az elején lévő hsz-re akart válasz lenni.
-
Dr.NX
veterán
Túl van misztifikálva az IV dolog.
Érdemes olvasgatni ezt: https://pokemongo.gamepress.gg/pokemon-stats
Röviden: Minden pokémonnak van egy fajra jellemző Attack, Defense és Stamina értéke. Pl. Vaporeon: ATK: 186 DEF: 168 STA: 260.
Az egyedre jellemző értékek (Individual Value) ezekhez adhatnak 0-15 pontot. Tehát egy 100%-os Vaporeon ATK: 201, DEF: 183, STA: 275.
Ehhez képest egy 50%-os Vaporeon kb. 192, 175, 267. Szóval a különbség egyáltalán nem óriási, harcban aligha fogod észrevenni. A lényeges különbség a maximális CP-ben van, de az is csak annyiban lényeges, hogy a Gymből milyen hamar esik ki.Én is azt tanácsolom, hogy ne költs stardustot gyengus pokémonokra, én pl. az elején Raticate-re költöttem, csak mert Hyper Beam volt a charge move-ja...

-
Boborján
tag
A seal nem egy jó pokemon. Én nem ölnék bele stardustot.
Azonos cp-n semmi különbséget nem ad az IV. Annak akkor van jelentősége ,ha 40es vagy. Vagy amikor egy adott szinten vagy egy másik játékossal. PL- ha te is 25 vagy meg egy másik játékos is és neked magasabb IV-s a sealed akkor annak nagyobb a CP-je maxra húzva mint a másik tagnak akinek kisebb a cp-je.
Hosszú távon a magasabb IV-s lényt érdemes húzni de én a gengart sem erőltetném
Nagyon gyenge hasztalan pokemon. Régen ritka volt az event miatt már az se. Gymezésre alkalmas pokémonokat érdemes fejleszteni.
Az IV dolog meg akkor fog látszani mikor 40-es játékosokkal lesz tele minden gym(soha). -
rozso3
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire számít az IV? Pl. Seel (764 CP, 49% IV) és Seel (678 CP, 87% IV) közül melyiket evolve-oljam és power up-oljam? Hol számít az IV? Egy harcban mondjuk sokkal gyengébb egy alacsonyabb IV-jű, mint egy magasabb IV-jű, de azonos CP-jű? Érdemes egy 1469-es CP-vel de csak 47%-os IV-vel rendelkező Gengar-t mindíg az adott szinten elérhető legmagasabb CP-re húzni, vagy inkább csak magasabb IV-jűt érdemes power up-olni?
Köszi a válaszokat előre is!
-
-
gxcman
tag
Ha evolvolok pld: Hauntert-------->Gengarra, számit valamit ha a Haunter támadásai ( a legjobbak ) akkor a Gengar támadásai is a legjobbak lesznek, vagy véletlen képességeket kap, és a magas I.V. érték határozza meg melyikből lehet jobb Gengar?
-
bebe159
aktív tag
Variáltak a spawn helyeken. most este megfogtam a szobámból 2 psyduckot (ezelőtt összesen volt 2) egy eevee-t és egy koffingot (ebből is összesen 2 volt amióta játszom). Ennek örülök

-
Boborján
tag
-
Boborján
tag
válasz
dragontiger
üzenetére
Ahogy látom képeken a pokémesh még megy. Ezért sem értem a fastpoke miért lett már lekapcsolva...
-
tompiheroe83
tag
válasz
marositech
üzenetére
Ez nemhogy nem pontos, abből semmi nem igaz, ez egy rég lejárt nyári spawn adatbázis jelenít meg.
-
Marrone5
csendes tag
Beraktam egy pokét gymbe, coint kivettem, amit azóta kivertek, de a számláló az továbbra is számol vissza. Nem kéne nullázódnia?

-
marositech
senior tag
válasz
dragontiger
üzenetére
Talán a https://www.pokemonradargo.com/ oldal? Nemtudom, hogy pontos-e.
-
dragontiger
tag
Sziasztok, valakinek van valami jó alternatívája a fastpokemap helyett?

-
nyikszi
őstag
Pokéstop-okat milyen gyakran lehet felkeresni? Tehát összegyűjtöm az ottani dolgokat, utána mikor mehetek vissza ugyanoda?
-
Atex
tag
Itt vagyunk Gazdagréten először. Persze nem működik a térkép.
-
MaciG
addikt
Lehet önző vagyok, de én azért ennek nem örülnék. Irtó unalmas lenne ha minden gym-ben csak dragonite lenne, és akkor nekem meg csak lapras kéne és hajrá.

Nem tudom vajon készül-e valamivel a niantic karácsonyra (igaz még messze van), de én már most elkezdem gyűjteni a coinokat, mert van egy olyan érzésem, hogy ha lesz valami azt úgy lehet majd jól kihasználni ha van sok coin-ja az embernek. (mint pl. most is, ha volt, akkor sok inkubátor és rengeteg candy.
)Eevee és tojás témára: Szerintem azért van sok eevee, hogy azoknak is lehessen legalább egy féle erős pokeomonjuk akik nem találnak dragointot, snoxlaxot,stb; és azért 25 cukorka az evolv, mert nem biztos hogy vaperon lesz belőle. A 10-es tojásban én benne hagytam volna, mert szerintem úgy lenen reális hogy a a tízesekből valami top 10 vagy 15 pokemon valamelyike jöjjön (vagy amiből lehet fejleszteni), és a vaperon simán belefér, ellenben a kabuto, jynx, onix, meg az a csiga lóxar...
-
Jazz
veterán
Tud valaki egy jó balbasur lelőhelyet?
-
Atex
tag
Elmentünk délután Incensezni. Jöttek a szokásos jó pokemonok. Viszont nagyon sok lelépett, Pl: 1400 Starmie, 870 Exxegcute, 890 Growlithe, 1120 Ponyta stb. Az az érzésem soha nem lépett le ennyi. Sikerült fognom egy 1900-as Slowbrot.
A Lure-ok is egész jók voltak, szinte nem is volt PWR.
Fogtunk ma a Kisfalunkba egy Scythert, Jiglypuffot, Nidorant egy helyen egyszerre. Ma nemcsak XP farm voltunk. Az Eevee biztosan több.
Kelt egy új faj Hitmonlee. "Már csak" 10 faj hiányzik a nálunk megszerezhetőkből. Ez egy jó nap volt.

Valaki azt nem vette észre, hogy sok helyen a Spawnerek megváltoztak, és több helyen magánterületre kerültek, és elérhetetlenek. Persze ezekben soha nem PWR van.

-
tompiheroe83
tag
válasz
bebe159
üzenetére
Nekem a ma megfogott 30 lényből 10 az eevee volt, kb mintha egy eevee nest lett volna a város, a fele pedig rádásul a szintemnek megfelelő max leveles volt. A halloween event előtt pont úgy voltam, h abbahagyom mostmár a játékot, de úgy néz ki végre értelmes újítások jönnek!
Mondjuk az, h elveszik a pidgeyt meg a rattatát az visszább veszi a szintlépéshez szükséges olcsó evolve lehetőségeket, de ez meg már pont nem érdekel -
bebe159
aktív tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy több lett az eevee? Most 2 nap alatt fogtam több, mint 10-et. Eddig néhány naponta ha egy felütötte a fejét.
-
Dr.NX
veterán
Na, még hírek:
https://pokemongo.gamepress.gg/news/spawn-rate-changes-and-eggs-update
2 km-es tojásból nem fog Pidgey és Rattata kikelni (f.ckyeah!) és a Pidgey, Rattata és Zubat spawn arány is kisebb lesz.
Nekem úgy tűnik, hogy most Drowzeeból is kevesebb van.
Persze akkor lennék elégedett, ha BP térképe is hasonlóan nézne ki:
vagy így:

-
kisspepe
tag
Sziasztok!
Láttam valakinél, és hallottam is olyan IV kalkulátorról, ami úgy működik, hogy csinálsz egy képernyőmentést a pokemon adatlapjárol, azt megmutatod a proginak, válaszolsz pár kérdésre, és megmondja a pokemon színtjét.
A program nevére lennék kíváncsi. iOS-en láttam, de gondolom Androidra is van.
Köszönöm!
-
Dr.NX
veterán
Így van, a Bite gyorsabban tölti.
http://www.pokemongodb.net/2016/07/pokemon-moves-sorted-by-energy-per.html -
Jazz
veterán
Az energy itt mit takar pontosan a fast move-nál? Arcanine: [link]
Arra akarok kilyukadni, hogy hiába nagyobb dps-ben a firefang, még is jobb a bite abból a szempontból, hogy sokkal gyorsabban tölti az energy-t?
- firefang: 0,84sec-enként 4 energy -> 4,76 energy/sec??
- bite: 0,5sec-enként 7 energy! -> ez 14 energy/sec!!Óriási a különbség....már ha ez ezt jelenti.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Már írta, hogy leesett neki, csak olvasd végig a hsz-t, amire reagáltál.

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
tompiheroe83
üzenetére
Most ez tényleg annyira bonyolult? Elfoglaltak egy Gym-et. Beraktak 2 pokémont, a Gym így lvl3 lett. De mire másnap visszamentek már nem lvl3 volt, hanem lvl7, de úgy, hogy még mindig csak az ő 2 pokémonjuk volt benne. Tehát valaki odament, felhúzta, de nem rakott bele egyet sem.
-
Atex
tag
válasz
tompiheroe83
üzenetére
Igen, előző este foglaltunk. Mentünk vissza másnap edzeni, ekkor láttuk.
-
Atex
tag
Csak, hogy érthető legyen: (na jó ez durva
, de még egyszer leírom)"Egy ember egy pokemont tehet bele ezért hiába húzza fel nem tud bele többet tenni."
Ő egyet sem tett bele, de húzott a gymen 22.000 pontot.
"Viszont így is nehezebb lebontani, mert bár nem 5 pokemon van benne de a lvl5-ös gym szintjét kell lebontanod 0-ra"
Igen tudom, miután elfoglalunk egy gymet ketten, mi is felhúzzuk 6-7 szintre. De ott van mindegyikünknek a szörnye. 1-1 db. Ha nem tesznek bele, nehezebb bontani, de általában 2-3 nap megtelik. Aki erre jár, de nincs ideje edzeni, betudja dobni a sajátját, ez nekünk is jó.
Ez olyan mintha segített volna másokon, de nem vár érte semmi fizetséget.

-
avmpg
tag
Nem rossz ötlet az átnevezés, köszi mindkettőtöknek a tippet.
Azzal még nem is lenne baj, hogy rákényszerít a megjegyzésre. Nem is árt az agytréning, úgyis annyira agyromboló a mai világunk...

Nekem azzal van bajom (és ezen az átnevezés sem segít), hogy train közben, egyenként kell cserélni a csapattagokat és görgetni meg rendezgetni kell a tárolóban, ahelyett, hogy egyszer összeállítanék egy csapatot és egy kattal kiválasztanám.
Mindegy, kibírom, még mindig kevésbé bosszantó mint a rossz tracker.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de még egyszer leírom)