- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakee
csendes tag
válasz
pècsimunkás #1 üzenetére
2021 tavasz óta melósnak használok egy M3 Pocot, vannak gyengéi és hibái ( most már néha a home "gomb" beragad,szokásos fejtávérzékelő gondok) de azon kívül és hogy anno 43K HUF bejött spanyolból, keményen adja. Ja és ugye az sztereo, a hangkimenete is 192Khz-es . De a két napot még bírja simán. Utóbbi évek legjobb vétele volt,de ezek az újabbak már,hát na.
-
judas13
addikt
válasz
pècsimunkás #8 üzenetére
350 körül volt az euró 1,5 éve.
-
válasz
pècsimunkás #23 üzenetére
Ez nem volt annyira jó
Ezer ördög és Poco, de ez vótmá. -
joey04
titán
válasz
pècsimunkás #1 üzenetére
pikk-pakk vissza is jönnek
-
blueMerle
veterán
válasz
pècsimunkás #1 üzenetére
Nekem le volt tiltva a 12-es Pro-n. Minden és mindenhol ez egészen biztos. Mindezek ellenére, mikor az egyik ügyfelemnek mutattam egy doksit a telefonomon, a gyári fájlkezelő miután bezártam, dobott egy akkora full kijelzős reklámot valami idióta játékról, mint ide akármi. Azt az arcot kellett volna látni amit az emberünk vágott... (egy multi vezérigazgatója). Szóval na, nálam ez nem fért bele, teljesen komolytalan így, pedig nagyon birom a Xiaomi telókat. Egy S21 FE lett az utód per pillanat. Ha a Xiaomi ezt hanyagolni fogja, akkor simán van esély arra, hogy visszatérek a márkához, de ez per pillanat kizáró tényező.
-
válasz
pècsimunkás #6 üzenetére
Akkor 300 volt a juro. Ezzel sokat nem tudunk sajnos kezdeni.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
pècsimunkás #1 üzenetére
Nem vagyok hosszú távú MIUI felhasználó, a beállításokban minden pontot átnéztem, és kikapcsolgattam azokat a reklámokra vonatkozó dolgokat, amiket csak lehet. Viszont egy átlagos felhasználó lehet, hogy eddig sem jutna el, mert nem érdekli annyira, nincs rá ideje, stb., ezért lett megemlítve a cikkben. A Poco F4 GT-nél pl. nem is voltak ott ezek, pedig ugyanazokat a dolgokat kapcsoltam ki ott is. Tényleg jobb lenne az egész reklámok nélkül.
Az ára pedig kicsit magas lett szerintünk, kategóriájában a Realme 9i jobb vétel most ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Glo cigaretta
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- További aktív témák...
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest