- iPhone topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
Hát sajnálom akkor, ha ezzel fennakadást keltettem.
Laikusként a tévé is egy monitor, ha meg a monitort rákötöd a gépre, akkor lesz kép.
Azért vagyok itt, mert a témában járatlan vagyok és köszönettel veszek minden hasznos jó tanácsot.
Ha valamit feszegetek, akkor biztos azért van, mert nem értem és ezért kérdezek. Ezúton mindenkitől bocsi, ha nem volt helyénvaló a stílus.
A fújom a magamét dolog olyan, hogy lehet, hogy nem teszek kérdőjelet a végére, de ha állítok valamit, amit úgy vélek és azt megcáfolják a gyakorlottak, akkor elhiszem, csak ott nem értettem igazán, hogy mire írja. Elbeszéltünk egymás mellett, ennyi.A megjegyzés lehet, hogy helyénvaló volt, de nem segített semmiben, csak dorgálás volt...
De ha lehet, akkor ne vitázzunk már ezen, nem ezért vagyok itt
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest